Komple motor

Promarven

Yeni Üye
Adı
MEHMET
Abilerim hepinize merhaba. Aracım 2004 1.9 JTD. Motor yag atıyor ve üfleme yapıyor usta turbo , enjektör , yatak ne varsa değişeceğini söyledi. Ankarada bu iş bana ayağı yukarı kaça patlar?

@Promarven
foruma hoşgeldin usta ile görüşmen gerek fiyat için yada sponsorumuz Kavaklıdere fiat ile bi görüş yardımcı olurlar

@Alirüzgar Başkanımızda musait olunca yardımcı olur konuya

geçmiş olsun. yunus kardeşimizin dediği gibi kavaklıdere oto ile görüşün hem garantili olur. hemde uygun yaparlar.

ankarada ivedikte tanıdık uygun bir ustam var ama eğer istiyorsan söyle,özelden adını yazarım

@Promarven
Eğer ustaniz varsa sponsorumuz ünlü oto ile iletişime geçip parçaların fiyatını öğrenebilirsiniz facebook tan evren ersin veya özgür uzunoğlu ile iletişime geçebilirsiniz team doblo üyesi olduğunuzu bildirin gerekli indirim i yapıyorlar

Vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. Görüştüğüm her usta zaten kapalı motora fiyat veremem diyor. Ben en kötü durumda , volant , baskı balata dahil değişse bana kaça patlayacağını merak ediyorum ona göre bütçe ayarlamaya çalışacağım. 4-5 bin lira normal midir sizce?

sonuçta kaça maal olduğunu da burada paylaşırsanız bizimde bilgi sahibi olmamıza yardımcı olursunuz
şimdiden teşekkürler

En az 5 bin ayarla ancak yeter bence
Ama ben olsam uğraşmadan değerinin altında satıp o 5 bini üzerine koyup temiz bir araç bakardım

@F.Caner
Geçen hafta evren beyin yanına gittim başka bir araca debriyaj merkezi almak için önce teamdoblo adından bahsetmeden fiyat sordum 140 dedi sonra teamdoblo indirim yap dedim abi herkese aynı fiyat 140 dan aşağı olmaz dedi şaşmazda farklı bir yerden aynı ürünü 130 A aldım konusu geçmişken bilginiz olsun diye yazıyorum

Marka reklamı yapmak istemem ama ünlüden kayış ve kütüğünü 170 liraya alacakken yanındaki oto baysala sorayım dedim 110 liraya aldım aynı malzemeyi. Kalite farkı var mıdır bilemem ama. Teşekkür ederim öneriniz için

@Promarven
işlerin karıştığı yok @Fethi KORKUT ağam

bu arkadaş foruma ekim 26da gelmiş daha 1 hafta olmuş kendisi ile tanışmak isterim ve gelsin yarın beraber ünlü otoya gidelim müsaitim ben.
Evren arkaaşımızın çalıştığı merkez şubenin yanında arkaaşın bahsettiği baysal oto diye yedek parçacı bir yer yok. Hangi ünlü ye gittiniz acaba?
Ayrıca aracınızda sticker var mı? Sticker olmayanlara üye indirim yapılmayacağı talimatı vardır.

Bildigim kadariyla Ankara da 7 tane unlu oto var.. Birazda ondan karisiyor olmasin isler..

Aciklaman tatminkar aga. Arkadaştan cevap bekleyip görelim gelişmeleri.

@Fethi KORKUT
Su ana kadar unlu otodan ve evrenle goruserek 5 kez urun aldim.. Samsuna kargo bedeli dahil buradaki sordugum fiyatlardan ucuza geldigi icin ta Ankaradan getirttim.. Munferit bir iki hadiseye degil team dobloya karsi genel tutuma bakmak gerekir diye dusunuyorum..

illaki yanlış hata olabilir üyeden yana gider çözeriz gerekirse iptal ederiz anlaşmamızı önemli olan üyenin kazanması.
lakin her parçada hep ucuz olacak olan bir firma varsa gösterin ona gidelim.
parça konusunda alışverişiniz konusunda ünlü oto ile bizim sorumluluğuz var sorun yaşanırsa çözmek görevimiz

@mali_55
Haklisin abi. Ama birkaç gündür bu ve benzeri yorumlar cikmaya başladı. İşin aslını astarini öğrenelim gozden kaçmasın dedim.

Back