koltuk tshirt leri :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uguret
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uguret

Daimi Üye
evet beyler nette gezerken puntonun sitesinde buldum adamlar özel olarak yapmışlar buyrun resmi
dscf3076ts0.jpg

ve yazının tamamını okudugum da ise bu tshirtleri yaptırıp forum üyelerine dagıtıldıgını okudum bizde böyle birşey yapabiliriz
şöylede bir site buldum http://www.tish-o.com.tr/ tshirtleri tasarlayabilecegim ama benim zamanım yok proje benden iş sizden arkadaşlar hadi bakalım 🙂

paylaşım için teşekkürler... ilginç... gelen tepkilere bi bakalım...

evet beyler nette gezerken puntonun sitesinde buldum adamlar özel olarak yapmışlar buyrun resmi
dscf3076ts0.jpg

ve yazının tamamını okudugum da ise bu tshirtleri yaptırıp forum üyelerine dagıtıldıgını okudum bizde böyle birşey yapabiliriz
şöylede bir site buldum http://www.tish-o.com.tr/ tshirtleri tasarlayabilecegim ama benim zamanım yok proje benden iş sizden arkadaşlar hadi bakalım 🙂
Dobloların çoğunda koltukla yan hava yastıkları vardır.
Bu yüzden kılıflanmaması Kullanıcı kılavuzunda yazar.
Lütfen dikkat.*tdown*

d1 ve d2 lere uygulanabilir ama

bence her arabada olmaz şahsen ben kılıfları zaten sevmiyorum o yüzden ben takmam

uğur senin branda ne oldu sattın mı

güzelmiş.....

paylaşım için teşekkürler.

seneye buluşmaya teamdoblo logolu şapkalar yaptırmayı düşünüyorüm arkadaşlar....

bu arada paylaşım için teşekkürler...

tşörtler güzelmiş aslında ön yüzüne yaşadığın ile arkasına team doblo yazısı çok güzel durur bence baki abinin dediği gibi şapkada çok iyi bir fikir tam destek hep destek

😀 ben doblo yazan bi çok şey olabilir düşüncesindeyim😀

seneye buluşmaya teamdoblo logolu şapkalar yaptırmayı düşünüyorüm arkadaşlar....

abi süper olur ya.

abi süper olur ya.

moruk manyak bir. sitil hazrladım kafamdan. ...hani camurluklara yapıştırdığımız logolar var ya ondan tam alin kısmina. işletecem. altında team donlo yazacak kırmızıyla....şapkanın sağına ve soluna türk bayrağı. iki renk yazlık ve kışlk beyaz ve siyah...

abi süper olur ya.

mustafa teamdoblo.com yazan kapı yaptıralım lake diyorum😀😀😀

abi süper olur ya.

moruk manyak bir. sitil hazrladım kafamdan. ...hani camurluklara yapıştırdığımız logolar var ya ondan tam alin kısmina. işletecem. altında team donlo yazacak kırmızıyla....şapkanın sağına ve soluna türk bayrağı. iki renk yazlık ve kışlk beyaz ve siyah...

offf

offff yaaaa... yaptırayım da sen o zaman offff u gör...allahn OF lusu?...

offf derim yine😀

baki abi bence team donlo yzdırma ayıp olur TEAM DOBLO yazdır daha uygun olur*hehe**hehe**hehe*

Back