km sılme

ali osman

Azimli Üye
yol bilgisayarından km nasıl sılınır. servisin dişinda km silme nasıl yapılır. güvenlık şifresi yokmu bu araclarda doblolarda bir bilen varmı

biz 2010 da 0 kmye getirmiştik ama nerde yapıyolar bilmiyorum 50 tl masrafı çıkmıştı

niye km sildirme gibi bir olaya kalkışıyosunuz ki abi.

şubat 2012 de 1.9 vip 2007 dobloyu 137 km aldımşimdi aklıma geldı plaka sorguladım 2011 de 150 km 2012 de 137 km de muayene yapılmış ondan sordum fethi korkut kardeş

büyük sıkıntı. geçmiş olsun abi.

doblo hakıkaten sevda rahat yolda geçen yok, gitmedi yok, çekmedi yok, kar, çamur, rampa yollarda 1.9 la gidıyor gidiyor

inşallah
maşallah
keyifli ve güvenli sürüşler..

valla 50 tl ye beratın dediği gibi çoğu yerde siliyorlar ama günahı yeter çoğu insana.

aynen yaptım bakımları ,bu gece detay temizlik beni tutamaz kimse.....

ayıptır, günahtır, insanları aldatmaktır.

biraz da türk halkının bilinçsizliğinden kaynaklanıyor bu. 100bini geçmiş dizel alınmaz lafından dolayı çoğu insan, araç almıyor. satan adamda mecbur km yi düşürmek zorunda kalıyor.

tampon sürtse, adam araca taklalı muamelesi yapıyor, adam da mecbur pert arabaya çıtır hasarlı, iki parça boya mevcut, park yerinden çıkarken sürttü falan diye satıyor.

tabi ki adamlar haklı demiyorum ama, bu durumu birazda biz oluşturduk.

katılıyorum ismail.

bu iş artık ayağa düştü... bir makinası var hani çakmaklıktan girip araç arıza tespiti yapılanlardan.. aynı zamanda km sine müdahele eden tipleri var onun... çok cüz i bir miktara istediğin km yi yazıyorlar...

ama bunun vebalini nasıl ödenir yapan ve yaptıran için orasını bilemiyorum.. özellikle galericilerin çok başvurduğu bir olay... maleseff....

🙂biraz abarttıldımı yav🙂
millet birbirini kesiyor.töreymiş terörmüş trafik kazaları cinnetler🙂
alttarafı km ile oynatmışlar🙂
he yanlıs anlamayın yaptırmadım ama sonucta arabaya bakarsın motoruna baktırırsın işine geliyosa alırsın..ben aldığımda 160bindeydi araba...sallamadım bile.motor iyiydi.50bin olsada salllamazdım ya ...bosverin

SLM ARKADAŞLAR, BENİM DÜLDÜL 90000 KM YE YENİ GELDİ.SATMAK İSTESEM BENİM İÇİNDE KM DÜŞÜRMÜŞ DİYE DÜŞÜNECEKLER. VALLAHİ PES.SLM MEVLÜT AMCA.

bence aldatmaca olur

Sevgili dostlar araç yorgun değilse taklası baklası yoksa 250.000olsa ne yazar kaldı ki doblolardaki motor 1000.000 km yapar tabi ki düzenli bakarsan.
Velev ki adam sahtekar km yi düşürdü. Eğer araçtan biraz anlıyorsa alıcı km yapmış araç birkaç şeyden belli olur. Şöför koltuğu ezik çökmüş olur direksiyon simidi aşınmış olur sol kapı eşiği boyası yıpranmış olur sol kapı kolu ve cam düğmesi aşınmış silik olur. Pedal lastikleri aşınmış olur. Gibi

Back