ENGTKL
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 17 Aralık 2024
- Adı
- Engin
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
Merhaba. Lastik ebatlarını, lastiklerin aşınma durumunu ve basınçlarını bir kontrol edip tekrar bakın.Merhaba doblo team ailesi nasılsınız benim sabah yağ değişimine giderken araba marş almadı takviye yapıp çalıştırdım yolda giderken 20 30 km hızla giderken hız göstergesinin 120. 140 gösterdiğini farkettim.Hatta 60,70 km hızla giderken de 200 ü aşıyor ibre
Usta km sensöründendir dedi değiştirdi ama yine ayni km hiz sorunu elektronikçiye gönderdi gittim o da beyinci kilometreciye gönderdi o da yan sanayi sensordendir orjinal olursa düzelir dedi varmı bir fikri olan ya da başına gelen acaba
Merhaba onu da denedim ama bir fark olmadi iki tane beyinci gördü arabayı gösterge paneline kadar sokuldu komple incelendi a dan zye body beyni arizali değişecek diyerek yuksek bir fiyat çıkarttılarMerhaba. Lastik ebatlarını, lastiklerin aşınma durumunu ve basınçlarını bir kontrol edip tekrar bakın.
Ankaraya getirirseniz sponsorlarımız yardımcı olurMerhaba onu da denedim ama bir fark olmadi iki tane beyinci gördü arabayı gösterge paneline kadar sokuldu komple incelendi a dan zye body beyni arizali değişecek diyerek yuksek bir fiyat çıkarttılar