İyi günler 2006 model 1.3 multijet dynemik lux model dablo arabamım kliması az soguttugu için tamirciye gittim bana gazının azalgıgını gaz basılması gerekyıgını söyledi.Klimaya gaz bastı klima sogutmaya basladı bir iki gün sonra klımayı calıstırdıgımda cok seslı bır fan sesi gelmeye basladı.Klimayı kapatınca sesi kesmekte.Bir iki gun denedim yıne aynı klimayı açınca fan cok seslı calısıyor ve bir devreye gırıp belli sure durup tekrar cok seslı calısmaya baslıyo.Gaz bastırdıgım ustaya gittim daha önce boyle yapmadıgını gaz basılmasından sonra oldu dedim.O fiatlarda bunun normal oldugunu söyledi.Ben yine daha önce yapmadı deyınce klımaya baktı sonra eline hortumu aldı arabnın önundekı radyotöre su tuttu ve ses kesildi.bana petekler pıslenmiş olur dedi.o gun sesiz calıştı bir gün sonra klimayı calıstırdıgımda yine aynı gürültülü fan sesi basladi.Bende ustanın yaptıgını yapıp radyotöre su tutum sesi kesti.Sizden ricam bu olay hakkında bilgisi olan varmı.Polen flitresinide yeni degiştirdim.