KIŞLIK LASTİK ZORUNLULUĞU

MEHMET78

KARABÜK YÖNETİCİSİ
Yetkili Kişi
Yönetici
Başka Araç
Adı
MEHMET
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Başka Araç
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
BEYAZ
http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/kis-lastigi-artik-otomobillerde-de-zorunlu/90942

İLLERİDE YAZSALARMIŞ DAHA İYİ OLACAKMIŞ.Yakında oda çıkar ortaya.

illeride buldum.
İşte kış lastiği kontrolleri yapılacak 54 kent:

AFYONKARAHİSAR AĞRI

AMASYA ANKARA

ARTVİN BİLECİK

BİTLİS BOLU

BURDUR BURSA

ÇANKIRI ÇORUM

DENİZLİ EDİRNE

ELAZIĞ ERZİNCAN

ERZURUM ESKİŞEHİR

GÜMÜŞHANE HAKKARİ

ISPARTA İSTANBUL

KARS KASTAMONU

KAYSERİ KIRKLARELİ

KIRŞEHİR KOCAELİ

KONYA KÜTAHYA

MANİSA MUŞ

NEVŞEHİR NİĞDE

SAMSUN SAKARYA

SİVAS TEKİRDAĞ

TOKAT TUNCELİ

UŞAK VAN

YOZGAT ZONGULDAK

AKSARAY BAYBURT

KARAMAN KIRIKKALE

BATMAN ŞIRNAK

ARDAHAN IĞDIR

KARABÜK DÜZCE msn den alınmıştır.

hayırlısı olsun bence otomobillerede olmas iyi oldu ben kış lastiği alacam öndeki binek araç yolda kalacak onn yüzünden bende kalacam adlet yerini bulmuş

bu kanun yararlı bence çünkücan güvenliğimiz için

yararlı da kış lastiği fiyatlarını tavan yaptırıp birilerinin cebini doldurmasa iyi olacaktı....aq diyorum..

yararlı da kış lastiği fiyatlarını tavan yaptırıp birilerinin cebini doldurmasa iyi olacaktı....aq diyorum..

orası doğru abi birilerini kazandırdı

orası doğru abi birilerini kazandırdı

iyi olurdu da suçun çoğu bizde.kar yağana kadar halletmiyoruz işimizi lastik kalmayınca karaborsa fiyat uçuyor tabiki.

adamlar bırakın lastik satmayı sadece takmaya bile yetişemiyorlar.en az 2 saat sıra bekliyorsun oda en iyi ihtimal.

bencede yerinde bi uygulama bu
bu sene geçmesine geçtide önümüzdeki yaz fiyatlar düşer hemen 4 tane alıcam güzelce 4 tanede teneke jant takarım onları güzelce termemiz kendim değişirim.

1528726_763140170367212_1559877495_n.jpg

bu sene geçmesine geçtide önümüzdeki yaz fiyatlar düşer hemen 4 tane alıcam güzelce 4 tanede teneke jant takarım onları güzelce termemiz kendim değişirim.

o tenekeler teneke değil çelik hanefi ve en iyisini yaparsın.ben iyiki öyle yapmışım diyorum.çok rahat oluyor her yönden.birde bijon anahtarı aldım daha seri oluyor.değme keyfime.

o tenekeler teneke değil çelik hanefi ve en iyisini yaparsın.ben iyiki öyle yapmışım diyorum.çok rahat oluyor her yönden.birde bijon anahtarı aldım daha seri oluyor.değme keyfime.
teneke görünümlü çelik 🙂 delik delik görünce teneke geliyor aklıma abi bide kapak alırım onlara tam olur, valla şaka bi yana gerçekten acil işi oluyor insanın kar kıyamet mecbur arabayla gitmek gerekiyor. sen en güzelini yapmışsın bende kısmetse yaza alayım ama şu teneke görünümlü çelik janttan yok piyasada herkes çıkmacılarda var diyor sıfırını satan yerler varmıki?

teneke görünümlü çelik 🙂 delik delik görünce teneke geliyor aklıma abi bide kapak alırım onlara tam olur, valla şaka bi yana gerçekten acil işi oluyor insanın kar kıyamet mecbur arabayla gitmek gerekiyor. sen en güzelini yapmışsın bende kısmetse yaza alayım ama şu teneke görünümlü çelik janttan yok piyasada herkes çıkmacılarda var diyor sıfırını satan yerler varmıki?

bizim arkadaş sormuş bu hafta sonu.adamlar sıfırına alaşım janta yakın fiyat istiyorlarmış.en güzeli çıkma bulmak.bulamazsan alaşım jant al ondan iyi.millet uyanmaya başlamış.herkes bizim gibi düşünmeye başladığı için çıkmalarda azalmış sanırım.millet beleşe vermiyor artık jantçılara. 40 tl kışın 40 tl de yazın 80 tl. lastiklerin ve jantın aşındığı ve lastikçi eziyeti cabası.

evet abi doğru söylüyosun millet gerçkten uyanmaya başladı bulursam biyerden vari uyguna beklemeden alayım

evet abi doğru söylüyosun millet gerçkten uyanmaya başladı bulursam biyerden vari uyguna beklemeden alayım

EN İYİSİ.Ankara ve İstanbulda daha kolay bulunur gibime geliyor.ben Ankaradan almıştım.

Bu sabah haberlerde de kış lastiği zorunluluğu ile lgili gündem vardı..artık millet harıl harıl kış lastiği peşine düştü...

istanbulda son 3 gündür çok güzel bi hava var mesela şimdi bu havada bile polis denetim yapıyomudur acaba? bence çok saçma olur hava çok iyi 🙂 biyere gidecem arabada lastik yok diye gidemiyorum arkadaş havada güzel 😀

72 lirana kıyacan gidecen kardeşim🙂
bu Syron nasıl lastik ya...185liraya var da...

Bencede saçma.

5 gün kar var 2 gün havalar normal. Adam belki o 2 gün kullanacak aracını. E sırf 2 gün araç kullanmak için niye 700tl lastik parası versin ?

Biraz insaf nereden ceza yazacaklarını şaşırdılar. Paraya sıkışıklar galiba.

la bugün haberlerde 500tl ceza kesilecek dendi<<
varmı bilgisi NET olan?

ilk yakalamada 70 tl sonrakinde aracı bağlama var.
hatta stepne bile kış lastiği olmalı imiş.(eğer takılırsa)

Back