Kim demiş 2.0 çok yakar diye

Alperan24

Azimli Üye
Doblo
Adı
Alp Mertoğlu
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Yönetici
Aracınız
Doblo
Modeli
20. Yıl Özel Seri
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2020
Renk
Beyaz
Herkese merhaba şuankii aracım olan 2.0 multijet doblodan önceki aracimda 1.6 multijet dobloydu.Aracımı uzun süren arayistan sonra aldım vede çok memnunum.Herkes 2.0 lar çok yakıyor diyor ancak bana göre ve yaptığım ölçümlerden sonra 1.6 ile arasında bir yakıt farkı olmadığını gördüm.Paylaştığım resimdeki ölçüm klima açık ve araç yüklü iken Çankırı-İzmit arası alınmış bir olcumdur.
uploadfromtaptalk1467138061663.jpg

HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8

@Alp Dabag
şehir içi biraz fark edebilir ama uzun yolda sıkıntı olmaz. ama vergisi yüksek olması sıkıntı. dizellerde motor farkında yakıtta aşırı fark olmuyor.

Vergide 500 tl. Gibi bir fark var ama performans anlamında bana göre tabiki herkesin düşüncesine saygım sonsuz bu farkı vermeye değer

vergide fark olmasa kesin alırdım. d1 ve d2 doblolar 1910 yazdığı için üst limitten veriyordu. sırf o yüzden caddye niyetlenmiştim.yeni doblo çıkınca vazgeçtim.

Yeni kasalarda Türkiye içinde satilmasini isterdim 2.0 motorun.Evet vergi malum gerçekten el yakıyor ama aradaki farkında nelere vermiyoruzki.

maşallah bizim 1,6larada ecufast yazılımı gelince bu değerleri görüyo zaten

1.6 multijetlerin bu değerleri yakalaması gayet normal,ilk kalkistaki hantallik hariç doblo içinde özellikle oldukça başarılı bir motor.Ama performans anlamında 2.0 kadar değiller.Ama tabiki maşallah araclarimıza hepimiz severek ve zevk alarak biniyoruz araclarimiza en önemli olanda bu bence.

maşallah maşallaaahhh diyoz başkanım

@yunus0635
yunusum ben yazılımsızda görüyorum tabi dayanıpta basmadan durabildiğim nadir zamanlarda.🙂🙂🙂

@MEHMET78
tabikide öyle başkanım geçenki ankara ve karabük yolculuk anlık tüketimlerin bundanda düşük hatta bu paylaşımında var bvende hemen atıyorum

malesef silinmiş başkanım sende bakbi bana attığın vatzap mesaj kutuna

@yunus0635
anlık değildi onlar yunusum.yanlış anlaşılmasın.yapılan kmlerin sonundaki ortalamalardı.

@MEHMET78
başkanım ramazan nedeniyle beynımde virüs vaaarr

kim demiş 1.6 lar az kaçıyo çok yakıyo diye.
IMG-20160629-WA0003.jpg

Bizim 1.6 da km düşük olmasına rağmen iyi yakıyo demi başkanım @MEHMET78

Topraam yakıtta çok bisıkıntı yok zaten vergiön pilanda bence..

Back