Kilometresi değiştirilmiş Doblo 2011 Premio

UNFAIR

Azimli Üye
Doblo
Adı
Burak Emre Yılmaz
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Selamın aleyküm abilerim adım Emre. Aracım Doblo 2011 Premio 1.6 Multijet. Geçtiğimiz cuma günü İstanbul'dan 195.000 kilometreye aracı aldım. Dün geçmiş muayene raporlarına baktığımda ise aracın geçen sene 3. Ay muayene raporunda kilometresi 294.000. Aracı aldığım arkadaşları nasıl şilayet edebilir, nasıl bir yol izlemeliyim?

konuyu takipte kalcam. bu arada expar yaptırmadınız mı çıkardı bu eksperde

konuyu takipte kalcam. bu arada expar yaptırmadınız mı çıkardı bu eksperde
Yaptırdım. Yaptırdığımız eksper de garanti bankasına aitmiş sonradan bizi arayıp memnun kaldık mı diye sordular.

Yaptırdım. Yaptırdığımız eksper de garanti bankasına aitmiş sonradan bizi arayıp memnun kaldık mı diye sordular.
durumu açıkladınız mı ekspere . kurumsal şirket bu peşini bırakmazsanız eksperden dahi tazminat alabilirsiniz.

durumu açıkladınız mı ekspere . kurumsal şirket bu peşini bırakmazsanız eksperden dahi tazminat alabilirsiniz.
Henüz dün öğrendiğim için önce avukata başvurdum fakat birazdan ekspertizi arayacağım

önce onları ara durumu anlat ve geri almalarını söyle geri iade edip paranı iste yapmazlarsa sonra mahkemeye ver bunları mesaj yoluylada delillendir ekran resmini kilometrenin önceki resmini falanda söyle baktın yanaşmıyor lar ver mahkemeye şimdilik Exper masrafına girme zaten herşey ortada seni kandırmışlar işte

önce onları ara durumu anlat ve geri almalarını söyle geri iade edip paranı iste yapmazlarsa sonra mahkemeye ver bunları mesaj yoluylada delillendir ekran resmini kilometrenin önceki resmini falanda söyle baktın yanaşmıyor lar ver mahkemeye şimdilik Exper masrafına girme zaten herşey ortada seni kandırmışlar işte
Aradım şikayet et dediler dalga geçer gibi. Bugün avukatla görüşüp ihtarname çekeceğim.

Back