KAZA

Fethi KORKUT

Onursal Bursa Yöneticisi
Onursal Danışman Yönetici
Başka Araç
Adı
Fethi
Kan Grubu
0 -
Meslek
Serbest
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2013
Renk
Beyaz
arkadaşlar - abiler merhaba.
dün aracımla eve gitmek için dükkanımdan çıkıp yola koyuldum. fakat daha 1 km bile gidemeden sağolsun başka bir doblocu arkadaş tarafından trafikten diskalifiye edildim. yani kaza yaptım. ana yolda giderken orta refüj kavşağından kırmızı bir doblo yola fırlayarak o anda yolda kendi halinde ilerleyen aracıma çarptı. rapor tutuldu. hemen kaportacıma götürdüm aracı. eksper çağırıldı. şimdi eksperi bekliyoruz.

bu da aracın kaportacıdaki melül melül eksper beklediği hal 🙂

allah daha beterinden saklasın. geçmiş olsun. inşallah tez zamanda tedavi olur hastamız🙂

geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun

Geçmiş olsun.Cana gelmemesi ve başkasına sebep olmaman şükredilmesi gereken kısmı.Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun abi...ALLAH daha büyük kazalardan korusun..

Çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.

geçmiş olsun.

Alt takımlarda da sıkıntı var gibi kontrol ettirin rot rot kolları aks porya vsvs. teker açılı duruyor çünkü.

çok geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın

ön takımı kontrol ettirin

Geçmiş Olsun......

Geçmiş olsun kardeşim...

Geçmiş olsun daha beterinden saklasın amortisöre baktırın derim benım basıma gelmişti hafif oynama olmustu aracın rotu kaçık gibi gidiyordu rot balansa gidince amortisorun hafif yamulduğunu öğrendim

Öncelikle çok geçmiş olsun abiciğim allah beterinden saklasın. Bariz şekilde rot falan kalmamış arabada o kesin yapılmalı zaten araba yürüyerek mi gitti kaportacıya ? Çamurluk değişmesi gerekecek kadar hasar almamış hatta orjinal kalması için pasta yapılıp öylede bırakılabilir şahsen aracımda diğer ön çamurlukta ona yakın bir hasar var orjinalliğin bozulmaması için yaptırmıyorum.. 🙂

herkese çok teşekkür ederim. allah beterinden korusun hepimizi.
parçaların hepsi değişecek. çamurluk, jant, ön takımın komplesi.

geçmiş olsun abi senin bu fotolarını görünce bizim dolmuşa çarpan doblo aklıma geldi çamurluk düzeltilebilir ön takım değişmeli

Çamurluğu değiştirme derim Fethi abi satarken sadece boyandığını söylersen daha az sıkıntı olacaktır değişti deyince sıkıntı oluyor

Back