Kaza yaptım :(

Doblo89

Daimi Üye
S.a Dostlar Hayırlı Cumalar. Bugün ilk kazamı yaptım hala etkisini atlatamadim. Çok şükür bende ve karşı şoförde bir şey yok. Her gün kemerimi takarken bugün ne olduysa takmadım. 16.11.2013 tarihinde de kasko yaptırmıştım. Tam 13 gün sonra kaza oldu. Sukurler olsun bizde bir şey yok arabayı kasko cektirdi servise. Tek yön olup hafif geniş bir yolda ilerliyordum ilerde sağda araba yolun kenarına park edilmeyecek yere park etmişti. Arabayı solladım karşıdan bir araç geldi o da yolu baya ortalamıştı. Solladıktan sonra yoluma devam edecektim ki, Adam geldi yol çizgisi üzerinde bana vurdu. Yani hiç bir şekilde sağa kaçmadı. Dolayısıyla burun buruna vurduk birbirimize. Karşı şoför sağa kaçsa ikimiz çok rahat geçecektik. Olmadı frene bastım ama durmadı arabam. Sonuç karşı araba audi a3tü hemen kasko işlemlerini hallettik birazdan servise gideceğim arabamın yanına. Ne kadar masraf çıktığını yazarım inşAllah. Sağlıcakla kazasız belasız Hayırlı gunlere Dostlar.

Çok geçmiş olsun Canınıza bir şey olmasın yeter ki kazadır olur. Canınızdan kıymetli mi 🙁

EyvAllah Allahım razı olsun çok sağolun can dostlar. Rabbim beni ve cümleyi beterinden korusun inşAllah. Araba 1 hafta içinde çıkacakmış yarın eksper gelecek resimleri yükleye bilirsem yükleyeceğim buraya... Kazasız belsız hayır günlere Can Dostlarım...

çok geçmiş olsun cana gelmemiş şükür

geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Çok sağolun Abilerim kardeslerim Allahım hepinizden razı olsun. İlk kazam olduğu için çok tedirgin ve korku içindeydim. O ruh halini zor atlattım. Hala gözümün önüne geliyor Çok şükür bizlerde bir şey yok Araba bir haftada yapılıp gelecek ama giden Can......

S.a Dostlar Hayırlı Cumalar. Bugün ilk kazamı yaptım hala etkisini atlatamadim. Çok şükür bende ve karşı şoförde bir şey yok. Her gün kemerimi takarken bugün ne olduysa takmadım. 16.11.2013 tarihinde de kasko yaptırmıştım. Tam 13 gün sonra kaza oldu. Sukurler olsun bizde bir şey yok arabayı kasko cektirdi servise. Tek yön olup hafif geniş bir yolda ilerliyordum ilerde sağda araba yolun kenarına park edilmeyecek yere park etmişti. Arabayı solladım karşıdan bir araç geldi o da yolu baya ortalamıştı. Solladıktan sonra yoluma devam edecektim ki, Adam geldi yol çizgisi üzerinde bana vurdu. Yani hiç bir şekilde sağa kaçmadı. Dolayısıyla burun buruna vurduk birbirimize. Karşı şoför sağa kaçsa ikimiz çok rahat geçecektik. Olmadı frene bastım ama durmadı arabam. Sonuç karşı araba audi a3tü hemen kasko işlemlerini hallettik birazdan servise gideceğim arabamın yanına. Ne kadar masraf çıktığını yazarım inşAllah. Sağlıcakla kazasız belasız Hayırlı gunlere Dostlar.

geçmiş olsun...lan nedir bu a3 lerden çektiğimiz arkadaş.canın arabasınada bi a3 çarptı.

Sagolasın Raptor abi Allahım razı razı olsun. Kader kısmet diyelim abi. Yalnız A3ün sahibi çok uysal bir abiydi ruhsatına baktım 37 yaşındaymış. Arabası 2011 model 1.2 tfsi yaziyordu. Alalı 2 ay olmuş ben alalı 25 gün olmuştu. Hayırlısı nasip kismet abi. Yalnız benim araç kazalı oldu ya abi sıkıntı olur mu. Cevabın için teşekkür ettim Hayırlı günler.

cok gecmis olsun kardes...

EyvAllah Mehmet Abi EyvAllah Celil Abi çok sağolun Allahım razı olsun çok teşekkür ettim. Cumleden uzak olsun.

Sagolasın Raptor abi Allahım razı razı olsun. Kader kısmet diyelim abi. Yalnız A3ün sahibi çok uysal bir abiydi ruhsatına baktım 37 yaşındaymış. Arabası 2011 model 1.2 tfsi yaziyordu. Alalı 2 ay olmuş ben alalı 25 gün olmuştu. Hayırlısı nasip kismet abi. Yalnız benim araç kazalı oldu ya abi sıkıntı olur mu. Cevabın için teşekkür ettim Hayırlı günler.

boşver...salla...hepimiz atlattık böyle şeyleri.aha kaza yaptım yok arabam boyandı yok bi çamurluğu değişti diye korkacaksan iki seçeneğin var

1-ya hiç araba almayacaksın
2-yada aldığın arabayı hemen garaja çekip kapıları kapatacaksın.haftada bir garajın önünde yıkayıp hemen içeri sokacaksın.

ama yok ben bu arabayı aldım,gezecem,tozacam,işimi görecem diyosan;yok vururlar,yok boyanır,yok parçası değişir diye düşünmeyecen.gönlünce kullanacan.sonrada üçüne beşine bakmadan satacan,kullandığına sayacan.sonuçta araba bu.bizimle yaşayacak değil.

benim arabayı aldım,kuş pisler diye garajdan çıkartmıyordum,bi iş için çıkardım garajdan.sokakta 5 dakika bi işimi görene kadar geldi vurdular arabaya.sonuç olarak peynir nasipten çıkınca karga bağdattan gelirmiş...ya da öpülecek boyunda kaşkol durmazmış diyelim...sen anla.

kasma yani.kafana göre kullan arabayı,sonrada sat gitsin.

bak ben sana şöyle diyim.benim bi doğan var.emektar.aldım alalı kapalı garajlarda sakladım,cilalarla baktım,opetten 97 oktan benzinle besledim,hiç kaza yapmadım ama sonunda boyası güneş kavruğu oldu.kaza yaparım boya yer diye kullanmadığım arabayı şimdi komple boyatacam.bu örneği de özlü bir sözle bağlarsak;

ne tarafa dönersen dön sırtın her zaman arkadadır!

haydar dümen gibi oldum ya la...

Abicim çok teşekkür ettim Sağolasın Allahım razı olsun yüreğine ellerine sağlık. Gerçekten Güzel bir şekilde özetlemişsin çok sağol. Söylediklerin kulağıma küpe olacak abim. 🙂

abi son sözün gerçekten çok iyi 🙂

Kesinlikle Hanefi kardeşim gerçekten çok derin bir söz. Sırtımız hiç bir zaman boşta kalmasın inşAllah.

Back