AbdullahAltınn
Aktif Üye
Doblo- Kayıt
- 2 Mayıs 2024
- Adı
- Abdullah
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Cargo
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2008
- Renk
- Bulut Beyazı
Merhaba ben sanayiye göstermek için yazdiklarınızı internette aratıyorum ama hangisi sizin söylediğiniz bilmiyorum farklı farklı vidalar çıkıyor sizin söylediğiniz vidaları görsel atma şansınız varmıön taraf 3 tane şapkalı vida ve büyük pul metrik 6 vida arka tarafa doğru metrik 8 2 tane şapkalı vida al . sanayide civatacı ve hırdavatçıda bulursun
Parça kataloğuna göre parça kodlarını aratınca bu parçaların resimleri internette çıkıyor. Bütün gösterilen cıvata ve vidalar için pul gösteriliyor. Siyah olan tamponlar için kullanılan yaygın bir cıvata. Ben iyice emin olmak için lifte kaldırılmış bir Doblodan da görmeye çalışırdım. Bizim 2010 Kasa Doblolarda da karter muhafazaları yok ve nasıl takılı durduğunu görmedim. Parça kataloğu pek anlaşılır değil. Bu ikinci kasada gösterilen katalogtaki bu muhafaza şeması da öyle. Kenar için boyasız cıvata. Yukarı taraf için vida ve aşağıdaki uzun taraf için siyah tampon cıvatası gösteriyor. Bu vida, boyasız cıvata ve pullara yakın vida, pul, cıvata bulunabilir.Merhaba ben sanayiye göstermek için yazdiklarınızı internette aratıyorum ama hangisi sizin söylediğiniz bilmiyorum farklı farklı vidalar çıkıyor sizin söylediğiniz vidaları görsel atma şansınız varmı
Merhaba ben sanayiye göstermek için yazdiklarınızı internette aratıyorum ama hangisi sizin söylediğiniz bilmiyorum farklı farklı vidalar çıkıyor sizin söylediğiniz vidaları görsel atma şansınız varmı