Karbon Temizliği fiyat ve tecrübe bilgisi

Castle

Daimi Üye
Doblo
Adı
Serhat
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2020
Renk
Siyah
Merhaba,
Yakın zamanda serviste karbon temizliği yaptıran var mı ücreti nedir bir faydası oldu mu ?
Araç 85000 km İstanbul trafiğinde.

Çekişimi düştü yoksa can sıkıntısımı temizlik isteği

Çekişimi düştü yoksa can sıkıntısımı temizlik isteği
Çekişte düşüklük yok gibi de 90 bine yaklaştı ileride kurumlar pistonlara yapışıp dpf egr derdi çıkartmasın diye biraz kafam takıldı.
Söyle bir şey de var şu ana kadar kötü yakıt kullanılmadı sürekli opet. Uzun yol da yapmışlığımız var 2-3 bin devirden aşağı kullanmıyoruz.

Çekişte düşüklük yok gibi de 90 bine yaklaştı ileride kurumlar pistonlara yapışıp dpf egr derdi çıkartmasın diye biraz kafam takıldı.
Söyle bir şey de var şu ana kadar kötü yakıt kullanılmadı sürekli opet. Uzun yol da yapmışlığımız var 2-3 bin devirden aşağı kullanmıyoruz.
Ozaman gerek yok para cebinde rahat rahat dursun psikolojik duygusal terapi oluyum dersen çal ustanın kapısını 1500 2000 2500 egr map sensör partikül filtreyi temizlet enjektörde olsun kafa rahat olmuş olur.

Ozaman gerek yok para cebinde rahat rahat dursun psikolojik duygusal terapi oluyum dersen çal ustanın kapısını 1500 2000 2500 egr map sensör partikül filtreyi temizlet enjektörde olsun kafa rahat olmuş olur.
Derdim açtırmak değildi makine ile temizlik yapılıyormuş da pek gerek yok artık sanırım.

Aracını düşünüyorsan sana tek tavsiye vereyim bakımını yetkili serviste yaptır yaptırmıyorsan da filtre ve yedek parçanı servisten al.Aracına yapacağın en büyük iyilik budur.Antifrizini ölçtür antifrizsiz aracına binme yaz kış.2014'de 0 km aldım o günden beri yetkili serviste bakım yaptırıyorum.Ortaokuldan beri babam ağır vasıta şoförü olduğu için bu işin içindeyim araçları kalitesiz parçalar ve bakımsız kullanmak bitiriyor.

Aracını düşünüyorsan sana tek tavsiye vereyim bakımını yetkili serviste yaptır yaptırmıyorsan da filtre ve yedek parçanı servisten al.Aracına yapacağın en büyük iyilik budur.Antifrizini ölçtür antifrizsiz aracına binme yaz kış.2014'de 0 km aldım o günden beri yetkili serviste bakım yaptırıyorum.Ortaokuldan beri babam ağır vasıta şoförü olduğu için bu işin içindeyim araçları kalitesiz parçalar ve bakımsız kullanmak bitiriyor.
Ustam bu servisler neden antifirizi kışın koyalım diyorlar şimdi gerek yok diyorlar

Serviste yaptırmayı bende çok istiyorum da servise para yetişmiyor. Ön balata disk için 4500 disk 4600 lira balata fiyatı çıkarttılar dışarıda bosch disk kale balata 4-5 bin arası hallettirdim. Herhangi bir sıkıntı yok 1 ayı geçti takalı.

Serviste yaptırmayı bende çok istiyorum da servise para yetişmiyor. Ön balata disk için 4500 disk 4600 lira balata fiyatı çıkarttılar dışarıda bosch disk kale balata 4-5 bin arası hallettirdim. Herhangi bir sıkıntı yok 1 ayı geçti takalı.
Çift fişli mi takıldı balata?Balata'da 2 çeşit var serviste ricambi var çok pahalı opar o daha uygun bende opar serviste taktırdım.Aracımdan çıkan wunder yan sanayi hava filtresinin durumunu gördükten sonra orjinal parça harici benim için bitmiştir.

Ustam bu servisler neden antifirizi kışın koyalım diyorlar şimdi gerek yok diyorlar
İşi bilen hiçbir usta bunu söylemez söyleyen de işini iyi yapmayan ustadır benim nazarıma.Antfirzin kaynama derecesi 180 dir sadece donmayı değil aynı zamanda hararet riskini de azaltıyor ayrıca korozyon ve kireçlemeyi de önlüyor hatta yağ soğutucusundan devir daim pompasına su hortumlattına kadar parçaların ömrünü uzatıyor.

hi
Çift fişli mi takıldı balata?Balata'da 2 çeşit var serviste ricambi var çok pahalı opar o daha uygun bende opar serviste taktırdım.Aracımdan çıkan wunder yan sanayi hava filtresinin durumunu gördükten sonra orjinal parça harici benim için bitmiştir
Hiç dikkat edemedim ona.

Back