Kar yeniden başladı...

cAn 3436

Onursal Danışman Yönetici
Yetkili Kişi
Onursal Danışman Yönetici
Başka Araç
Adı
Can TANRIVERDİLER
Kan Grubu
A RH -
Meslek
Uçak Teknisyeni
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Active
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2007
Renk
Crono Gri
428205_302967913102259_139001739498878_771904_1999406306_n.jpg

can istanbulda yinemi kar var.

can istanbulda yinemi kar var.
aynen abi bizim burda başladı aşşağı inip hemen bi foto aldım 😀

SLM SERDARCIĞIM.B PLANIMIZ VARMI?.SLM MEVLÜT AMCAN.*comfort**bye*

hemde ne pes abi.....ama kötü havalar perşembeye kadar böyle olucakmış.....haberlerde öyle gördüm.......

bu akşam arnavutköyde ilk aşırı yağmur ordan terkosa kadar yağmur sürdü dönerken çok kar yağdı görüş mesafesi sıfıra düştü ana yollarda bile kar tuttu hatta biklaçtane kalan ve jayan arabalar vardı dobloda asr ve esp hakiaten başarılı ama kesinlikle kar lastiği şart ama doblo her şekilde zevkli😀klar süpriz yaptı ama ben böyle iri ve hızlı bir yağış görmedim

yagsın yagsın okula yürüyerek gitmeyi sevmiyorum 🙂 doblo piyasa*kop*

hay allam ya🙂

la iso doğalgaz parası ödemiyon sen heralde,çocuk yok kaban ayakkabı kazak almıyo...hadi onları gectim odun kömür parası olmayanları dışarda yatanlarıdamı düşünmüyon gardaşım?ne ayaksın...🙂

la iso doğalgaz parası ödemiyon sen heralde,çocuk yok kaban ayakkabı kazak almıyo...hadi onları gectim odun kömür parası olmayanları dışarda yatanlarıdamı düşünmüyon gardaşım?ne ayaksın...🙂

abi bzim buralara kar yagmıyor 😀 klima yetiyor bize inverter mutsıbishi.. dışarda kalanlara allah yardımcı olsun ne diyim

abi bzim buralara kar yagmıyor 😀 klima yetiyor bize inverter mutsıbishi.. dışarda kalanlara allah yardımcı olsun ne diyim

amin

tabiiiii.....inverter mitsubishi haaaaa.....olum ...mitsubushi. ana servis benim kardesim......ama muhtemelen size altan sta bakiyordur.......klima benim isim.......

amin

kar kış iyi güzel ama masraflı birde dışarıda olnlar için zor

ALLAH yardımcıları olsun

Back