kapı

teperes

Yeni Üye
arkadaşlar ön sol kapının açılınca tutan bi demir var 2 kademe tutuyor kapı sonunakadar açılmasın diye kırıldı nasıl oldu bilmiyorum ama tak dedi gitti o parçanın ismi nedir ve nerede bulabilirim teşekkürler.

ben de merak ettim şimdi..*hmm*

Sevgili kardeşim o parçanın ismi ön kapı gergi yayıdır....sanıyorum aradığın parça bu....

Bizim sitede fıss olmaz.......sadece sorunu görmemiş olabiliriz yada bilgi sahibi arkadaşlar o gün sitede olmayabilirler......

geremy tarafından yazılan metin:
teşekkürler baki abi.

Rica ederim Mustafacım.......Bildiğimi sonuna kadar aktarmak için buradayım.....

bakiergul tarafından yazılan metin:
Sevgili kardeşim o parçanın ismi ön kapı gergi yayıdır....sanıyorum aradığın parça bu....

Bizim sitede fıss olmaz.......sadece sorunu görmemiş olabiliriz yada bilgi sahibi arkadaşlar o gün sitede olmayabilirler......

*clap**clap**clap*

*clap*

bizim de gergi kolunun montalandığı civataların yerinin saçı çatlamıştı bizde kaynak yaptırdık

😀 Herzamanki Baki abi klasiği😀 teşekkürler abi,sayenizde biçok şey öğreniyoruz hep beraber..Eksiik olma.

serdarengin tarafından yazılan metin:

😀 Herzamanki Baki abi klasiği😀 teşekkürler abi,sayenizde biçok şey öğreniyoruz hep beraber..Eksiik olma.

Estağfurullah kardeşim amacımız sorun çözüp mağduriyet gidermek....

teperes tarafından yazılan metin:
derhal özürdiliyorum ve bilgi için teşekkür ediyorum.

Özür dilemelik birşey yok ortada kardeşim.....yardımcı olabildiysem ne mutlu bana........Rica ederim kolay gelsin......

yine tatlıya bağlandı..burasını seviyorum dostlarım yavvv

serdarengin tarafından yazılan metin:
yine tatlıya bağlandı..burasını seviyorum dostlarım yavvv

Bizde seni seviyoruz kardeşim...................

@bakiergul helal sana gardaş cevap veremecegimiz konu yoktur gormedigimiz konu vardir

Back