kapı altı aydınlatma.

geremy

Onursal Kurucu
kapıların alt kısımlarına kapı açılınca yeri aydınlatacak led düşünüyorum.bunun kablosunu tavan lambasındanmı çekmek lazım.kapıdaki sviçden falan alsak olmazmı.hesaplı ve pratik orjinalliği bozmadan nasıl yaparız.

off süper fikir...

bence güzel olur Mustafa abi..*tup*

geremy tarafından yazılan metin:
kapıların alt kısımlarına kapı açılınca yeri aydınlatacak led düşünüyorum.bunun kablosunu tavan lambasındanmı çekmek lazım.kapıdaki sviçden falan alsak olmazmı.hesaplı ve pratik orjinalliği bozmadan nasıl yaparız.

Mustafacim.....senin ve bir cok marka aracin kapi swich i - kutupla calisir yani kapinin altina baglayacagin led in + sini direk bagladiktan sonra kapi sivicinin kablosuna -sini baglarsan olay biter ancak ledlerin uzerinde zayif akim kalma ihtimali var buda ledlerin hafif yanik kalacagi anlamina gelir......en guzeli sigorta panosundan tavan lambasi cikisini bulup + kontagina giris yapmak....fikir guzel uygulanabilir...tebrikler....

bende istiyorummm

Resimleri Bekliyoruz yapılmış halini atarsan bizde örnek alıp yapmak isteriz kolay gelsin

lineamda vardı orjinal olarak çok havalı görünüyordu keşke yeni doblodada olsa güzel olurdu

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
lineamda vardı orjinal olarak çok havalı görünüyordu keşke yeni doblodada olsa güzel olurdu

Yaparsak olur kardesim....

iyi bir fikir denemek lazım agaoğlu gibi yaptım oldu 🙂🙂

bende ön arka çamurluklara mininin sinyallerini takmak istiyorum bakalım ''!!!

safaline2011_55 tarafından yazılan metin:

Hee valla...😀

FireExit tarafından yazılan metin:
Yapalım abicim toplanıp hep beraber yaptıralım...

Bu takim mukemmel bir takim..... Biz elele verirsek cok seyler yapabiliriz....

bakiergul tarafından yazılan metin:
FireExit tarafından yazılan metin:
Yapalım abicim toplanıp hep beraber yaptıralım...

Bu takim mukemmel bir takim..... Biz elele verirsek cok seyler yapabiliriz....

*clap* Abi yapalım cok seyler yapalım... Herkes bizi konuşsun... 🙂

😀 şöhret tatlıdır😀😀😀😀

amerikan park diye tabir ettiğimiz bu mini sinyalleri biraz uğraşlı oluyo tampon kesiliyo sökülüyo taktırıcaktım bu yüzden vezgeçtim 🙂 ama güzel oluyo yani..

hsn3414 tarafından yazılan metin:

amerikan park diye tabir ettiğimiz bu mini sinyalleri biraz uğraşlı oluyo tampon kesiliyo sökülüyo taktırıcaktım bu yüzden vezgeçtim 🙂 ama güzel oluyo yani..

orj sinyaller ewet ögle ama led olanları var ince tak yapıştır.onlardan düşünüyorum

selam arkadaşlar kapılr açılınca kapı altı ön paspasları aydınlatma ve hoparlör deliklerine serit led kullanarak ben yaptım mükemmel bir görüntü oluyor isterseniz resimleri koyabilirim

Back