kalorifer motoru nerede bilen var mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan halis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

halis

Aktif Üye

Fiat Connect Kampanyası
2010 multijet d2 premium doblonun kalorifer motorunun nerede olduğunu bilen var mı? bu soruyu sormamın nedeni de kaloriferi çalıştırınca hafif bir ses yapıyor tahminim motorun oraya yaprak veya ona benzer şey girmiş olması bun için servise gitmek istemiyorum elimden geliyor çok zor bişey olmadığını tahmin ediyorum hafta sonu polen filitresini değiştirdim ve kalorifari açınca kalorifer motorunun hemen polen filitresinin yan tarafın da olduğunu düşündüğüm bir yuvarlak plastik kaplama içinden geliyor gibiydi ama yinede orayı sökmeden önce bir bilene danışayım dedim motor tahmin ettiğim yerdeki mi söken veya sökümü esnasında gören var sa sökerken nelere dikkat etmem gerek 4 tane vida tutuyor gibi yardımcı olursanız sevinirim

NOT😛olen filitresinin yerini bu siteden öğrendim kolayca değiştirdim servise gidip te boşa para vermeye gerek yok çok kolay ama elinden biraz iş gelmesi lazim

kalorifer motoru hemen teyibin altinda vites konsolunu sokerseniz ..kolayca ulasirsiniz...ama fandaki apraklari kuvvetli bir komprasor yardimiyla polen filtresini yerinden sokup temizleye bilirsiniz......polen filtresini sokop diyorum cunki difizorlerden tuttugunuz hava yapraklarin oradan cikmasini sagliyacksiniz....

Back