İstediğim Plakayı Nasıl Alırım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
Yeni aracımızın plakasını 54 yapacağız ancak ben 54BT999 istiyorum.. Bunu nasıl alabilirim var mı bilen ? Yada plaka verilen yerde liste var mı istediğimizi seçebiliyor muyuz ?

@berat
Emliyetin sitesinde boş plakaların oldugu bir bölüm var oradan bakabilirsin bütün hepsi olmayabilir emliyete gidip sor boştaysa alırsın

@berat
Ankara'nın il emniyet müdürlüğü web sayfasında böyle bir hizmet mevcut lakin Sakarya il emniyetin sitesinde bulamadım

bunu en iyi Mesut Uçmaz abimiz bilir

(link)

@Alirüzgar

edevlet şifresi istiyor abi.

@kardelenkurt

@kardelenkurt

Umarım konuyu görürde el atar.

trafik şubelerinde liste var.

@MEHMET78

Liste varsa iyi beğenirim ordan sağolasın abi.

@berat
ne demek.oradan eski ve yeni plaka bile seçebiliyorsun.

@MEHMET78

Perşembe gideceğiz nasipse plaka bakmaya..

@berat
hayırlısı berat.hayırlı olsun.aracı kaça aldınız.km falan nasıl.otomobil değil sanırım.

@MEHMET78

Araç 78.000 de alındı 30750 liraya alındı. 1.3 elegance.

@berat
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

@berat
Aha konuya el attım.
Sakarya trafik tescil müdürlüğüne gidip istediğin plakayı soracaksın o seride ve boşta ise plakayı alabilirsin.

Edevlet şifren varsa Türkiye.gov.tr araç sorgulamadan bak boşta ise alabilirsin 🙂

@berat kardeşim e devletten senin için sorgulama yaptım herhangi bir sonuç çıkmadı

Dosyalar

• Screenshot_2015-04-14-21-49-02.png
    Screenshot_2015-04-14-21-49-02.png
    35,8 KB · Okunma: 21
  • Screenshot_2015-04-14-21-49-06.png
    Screenshot_2015-04-14-21-49-06.png
    33,9 KB · Okunma: 20
@aozgur
o sorgulamada kayıtlı araçlar çıkıyor.yani o plakadaki aracı gösterir.en azından o plakada araç olmaması daha iyi.şansa belki vardır boşta.

@mesut170

Abi babam BE plaka istiyordu 3 4 ay sonra çıkar diyorlar nasıl oluyor bu ?

@aozgur

Teşekkür ederim abi... Demekki o plakalı bi araç yok. Bakalım yarın gideceğim trafiğe umarım uygun bi fiyat karşılığı verirler.

@berat
Bulunduğun yerde BE serisi varsa sıkıntı olmaz.Ama yoksa o seri için 2-3 ay beklersin demişlerdir

Back