Ercan_karduru
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 26 Şubat 2021
- Adı
- Ercan
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
- Araç Yılı
- 2008
- Renk
- Bordo
Iyi geceler var ama avcilarda saglam ustadir
Iyi geceler var ama avcilarda saglam ustadir
nerde bu ustanın yeriIyi geceler var ama avcilarda saglam ustadir
Avcilar sanayi sitesindenerde bu ustanın yeri
aracınızda ki motor doblolarda da kullanılan JTD motor.Fiat yetkili servisten ayrılan deneyimli ustalar oluyor onlardan bir tane bulursanız sizin sorununuz çözebilr.Çünkü marea zamanının en teknolojik aracıydı ustaların anlamamaları normaldir.Araç sorunlu değil ustalar anlamıyorla.K.MAraş ta olsaydınız vardı yetkili servisten ayrılma işi bilen usta.Gececi olunca bu saatte yazıyorum kusura bakmayın.
İlk olarak kendimi tanıtayım, memurum Tekirdağ Çerkezköy'de görev yapıyorum. Aracım, Fiat Marea 1.9 JTD 110 HP 370 bin km de 2002 model aracım var. Bazı elektrik sorunları var Kayseri'de görtürmediğimiz usta kalmadı kaputu açan ben anlamam bundan diyor sanki elektriği yeniden icat edecekler. Bugün bi ustaya götürecez getirin bakalım dedi ama çok umudum yok. Sorunların uzun uzadıya yazmak istemedim. Yöneticiler ayrı konu aç derse ayrıntılı yazabilirim. Benim iyi tesisatçı ve aynı zamanda beyin işiyle ilgilenen tek yere götürüp bir kalemde işimi çözecek güvenilir işinin ehli (müşteriyi sadece para olarak görmeyen) ustaya ihtiyacım var. Tekirdağ ve İstanbul Avrupa yakası farketmez. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba bu ustanın ismi nedir yada dükkanın adı nedirAvcilar sanayi sitesinde