ısıyı ayaklara yollayamıyorum

ALYEDZ

Azimli Üye
abilerim yeni bir soruyla daha karşınızdayım yüksek affınıza sığınarak 😀

benim arabanın kaloriferi yukarıdaki peteklerden sıcak üflese bile ayak kısmından sıcak hava gelmiyor

kalorifer anahtarını sadece ayaklara ayarlasam bile gelen hava soğuk ve malesef kademeyi 0 a getirsem bile ayağa gelen soğuk havayı tam kesemiyorum

dolayısıyle üstüm ısınırken ayaklarım donuyor resmen

bu neden olabilir acaba

ısıtma da problem olsa yukarıdan sıcak hava gelir mi?

ayaklara havayı yollayan ayırıcı bi parca varsa bu arızalıysa fanı actıgımda hava gelmemesi gerekmez mi hava geliyor ama soguk

yani kısacası yukarıdan aldıgımız sıcak havayı ayaklardan alamıyoruz torpidonun acma kapama düğmesinden bile soğuk hava geliyor

kışlık ayar falan mı yapılması gerekiyor acaba

orta konsolda kalorifer ile ilgili denemediğim ayar kalmadı belki takılan bi yer vardır diye falan ne yaptıysam olmadı

Evet sevgili kardesim senin hava yunlendrici klapen veya klapeyi ceken spiral tel bozuk yoksa orta difizore havayi verirken asagi yonlendirdiginde asagida verirdi....herhangi bir elekkrikci bbunu halledebilir....

Rica ederim ben hep sizler icin buradayim.....ayaklara yonlendirme yapan klape yani kapakcik veya bunu iten veya ceken spiral tel

bakiergul tarafından yazılan metin:
Rica ederim ben hep sizler icin buradayim.....ayaklara yonlendirme yapan klape yani kapakcik veya bunu iten veya ceken spiral tel

yalnız abi dikkat ettin değil mi?

ben ayaklara yönlendirdiğimde hava geliyor ayaklara yalnız sıcak değil

yani hava yönleniyor sıkıntı sıcak olmaması sıcak olmadıgı için kademe 4 te de calıstırsam mecbur yukarıdan veriyorum artık çünkü ayaklara çevirdiğim anda soğuk geliyor

ALYEDZ tarafından yazılan metin:

yani hava yönleniyor sıkıntı sıcak olmaması sıcak olmadıgı için kademe 4 te de calıstırsam mecbur yukarıdan veriyorum artık çünkü ayaklara çevirdiğim anda soğuk geliyor

Turkce yazdim kardesim disaridan gelen sogugu kapatip sicaga yol veren klape......

ALYEDZ tarafından yazılan metin:

Turkce yazdim kardesim disaridan gelen sogugu kapatip sicaga yol veren klape......

peki teşekkür ederim tekrar abi

bilmediğimiz için klape mılape yeni yeni öğreniyoz hemen kızma😀

sonuç ne oldu şu sorunların sonuçlarınıda yazalım bence mutlu son mu öğrenelim

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
sonuç ne oldu şu sorunların sonuçlarınıda yazalım bence mutlu son mu öğrenelim

sonuç daha baktırmadım kardeş

bulundugum yerde pek güvenemediğim için baktırmıyorum

yolum illere düştüğünde baktırmaya çalışıyorum

şimdilik saolsun baki abi sayesinde arızanın nereden kaynaklanabileceğini öğrenmiş olduk en azından baktıracağımız yeri keşfetmiş olduk

müsait zamanda iyi bir oto elektrikçisi bulabilirsem baktırıp sonucu buraya yazarım inş.

😉

anladım her ustaya gösterirlmez

Back