ısıtma lambası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

fth

Azimli Üye
arkadaşlar abiler ustalar .. arabamı çalıştırdıktan sonra sarı ısıtma simgesi yaklaşık 30 saniye yanıp sönüyor bunun nedeni ne olabilir ?

fth tarafından yazılan metin:
arkadaşlar abiler ustalar .. arabamı çalıştırdıktan sonra sarı ısıtma simgesi yaklaşık 30 saniye yanıp sönüyor bunun nedeni ne olabilir ?

Ya isitma bujilerinin sonmesini beklemeden marsa basiyorsun...yada isitma bujilerin bozulmak uzere....

abi dediğine bende çok dikkat ettim ışıkları takip ediyorum ama yinede 30 saniye kadar yanıp sönüyor .değiştirme vakti geldi heralde :S

bi klavuza bakalım...araba bize bi şey anlatmak istiyor gibi...

Benim ongorum......ya isitma bujilerinde veya bazilarinda sase sorunu var yada ariza var....

benim aynen daha önce böyle bir olay başıma geldi ısıtma bujisinin 1 tanesi bozulmuştu 25tl değiştirdim düzeldi ustanın demesi ışıkların tam sönmeden marşa basarsan çobuk bozulur dedi

muhammet ali tarafından yazılan metin:
benim aynen daha önce böyle bir olay başıma geldi ısıtma bujisinin 1 tanesi bozulmuştu 25tl değiştirdim düzeldi ustanın demesi ışıkların tam sönmeden marşa basarsan çobuk bozulur dedi

Çok doğru... Beklemek gerek... Alakasız bir yerde ve zamanda da olsam beklerim sönmesini...

muhammet ali tarafından yazılan metin:

katılıyorum.

bakiergul tarafından yazılan metin:
Benim ongorum......ya isitma bujilerinde veya bazilarinda sase sorunu var yada ariza var....

aynı fikirdeyim...

yarın ustaya götürüp baktırayım o zaman başka sıkıntı çıkarmasın bana değerlendirmelernz için çok saolun ..

Aynı Sorunu Bende Yaşadım Servise Gitdim Bujileri Ve Aküyü Degiştirdiler Çok Büyük Bir Masraf Açmadan Bir Ustaya yada Servisine Git Derim

bu gün sorunu çözdüm tahmin ettiğimz gibi bujinin bir tanesi iptal olmuş artk değiştirdim ve sıkıntı çözüldü saygılarrr

Konu cozume ulastigindan tarafimdan kitlenmistir...*tup*

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back