Isıtma Buji Gösterge Lambası

sayin35

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar sayın ustalara bir sorum olacak 2005 1.3 multijet gösterge panelindeki ısıtma buji gösterge lambası araç çalıştıktan sonra yanıp yanıp sönüyor belli bir süre sonra lamba sönüyor sebebi ne olabilir ne yapmam gerekiyor.Teşekkür ederim

ısıtma rölesi arızası olabilir dediler ama röle ile bir ilgisi varmıdır acaba

öncelikle sitemize hoşgeldiniz. forumda ilgili yerde kendinizi tanıtırsanız sevinirim. Yanıp yanıp sönmesini roleye bağlayabiliriz

ısıtma bujin bozulmuştur ondan dolayı kızdırma lambası yanıp söner istersen 6.sanayide servisim var gel ısıtma bujilerini kontrol edip bozuk olanı değiştirelim Çağdaş oto 02322820638 6.sanayi adım çağdaş yardımcı olurum

Isıtma bujisi para değil zaten değiştirin kurtulun

aynısı benim aracada olmuştu gittim ustaya röleyi söktü aküden hemen bi köprü kablo çekip kontrol etti 3 tanesi cırt cırt etti elektriği değdirince 1 tanesinden gelmediğini söyledi. yani kızdırma bujisinin 1 tanesi patlamış. söktük kapağı allahtan kolay yerdeki patlamış manifoldu çıkartmadan bujiyi sökebildik. yoksa 100 TL ye yakın işçilik parası alıyorlar ve bujinin tanesi 20 TL (Not = bu söylediklerim 1.9 JTD araç içindir) bujini değiştirdikten sonra 1 saat kadar yanmaya devam eder o lamba. gitmedi diye üzülme bi kaç kere marşa bas gez dolaş kendiliğinden kapanıyor.. yanlız tanıdığn bilgisayarcı varsa kısa bir zamanda git bağlat bilgisayara ve hata kodunu bilgisayardan sildir.

1.3 m.jet ısıtma bujisi orj 15 TL

aynı sorun bendede vardı. 1.9 doblo kızdırma rolesini deyiştirdik sorun kalmadı. soğuk havalarda araç zor çalışmaya başlıyor. fiyatı röle:105 tl
işçilik :40 tl

huso35 tarafından yazılan metin:
merhaba arkadaşlar sayın ustalara bir sorum olacak 2005 1.3 multijet gösterge panelindeki ısıtma buji gösterge lambası araç çalıştıktan sonra yanıp yanıp sönüyor belli bir süre sonra lamba sönüyor sebebi ne olabilir ne yapmam gerekiyor.Teşekkür ederim

topaloğlu abi ye aynen katılıyorum.

huso35 tarafından yazılan metin:

arızayı giderebildinizmi.

Senin motor boş Abi 😀😀

Turbo var mı turbo, Sen ondan haber ver Abi 😀

Ben demedim mi boş motor diye 😀😀

Back