Isı göstergem çabuk yükseliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan edipk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

edipk

Aktif Üye
Adı
Edip KURTULUŞ
Kan Grubu
A RH -
Meslek
Okul Müdür Yardımcısı
Modeli
Araç Yılı
2008
Renk
Gümüş Gri
Motoru çalıştırıp 1 km kadar gidiyorum ve ısı göstergem hareketlenmeye başlıyor, 1 km gidiyorum ve ısı göstergem ortadaki işarete gözle görülür bir şekilde yükselip orada kalıyor. Fanın açtığını daha görmedim. Neden göstergem kısa sürede yükseliyor olabilir. Hiçbir zaman gösterge işareti geçmedi, şehir içinde de. Fanın çalıştığını da duymuyorum. Su seviyesi yerinde. Teşekkürler...

havalar sıcak suda sıkıntı yoksa ve ortayı geçmiyorsa sıkıntı yoktur.ama biraz dikkat edin ortayı geçerse devir daimde falan sıkıntı olabilir.bir müddet ortayı geçmezse ondada sıkıntı yoktur kanımca.

havalar sıcak suda sıkıntı yoksa ve ortayı geçmiyorsa sıkıntı yoktur.ama biraz dikkat edin ortayı geçerse devir daimde falan sıkıntı olabilir.bir müddet ortayı geçmezse ondada sıkıntı yoktur kanımca.

MEHMET78 arkadaşım teşekkür ederim. Belki de hep böyleydi de ben farkına varmıyordum olabilir.

ben şehir içinde hiç fan açtığını daha görmedim aracımın. sadece dağ yolunda çok zorlamıştım 1 defa fan açmıştı.
yanlış hatırlamıyosam hararet anında göstergede hararet ibresinin ışığı yanıyormuş sadece sürücünün dikkatini çeksin diye. bi sıkıntı olursa zaten doblo söyler 🙂

ben şehir içinde hiç fan açtığını daha görmedim aracımın. sadece dağ yolunda çok zorlamıştım 1 defa fan açmıştı.
yanlış hatırlamıyosam hararet anında göstergede hararet ibresinin ışığı yanıyormuş sadece sürücünün dikkatini çeksin diye. bi sıkıntı olursa zaten doblo söyler 🙂

2009_premio arkadaşım şimdi biraz daha rahatladım. Acaba fan motoru mu bozuk , müşürdemi arıza var , termostat mı arızalı diye düşünüyordum. Birkaç gün önce arabayı bir dağ yolunda büyük taşların arasında , yokuşta yordum ondan sonramı oldu diye düşündüm. İnşallah bir sakatlık çıkmaz.Teşekkür ederim bilgilerin için.

240 km yol yaptım ara vermeden hiç hararet ortadan yükselmedi benimde aracı aldıgımdan beri gözümden hic kaçmıyor kendisini orada dengeliyor sistem

2007 premio 1.3 doblo var arkadaşlar hiç kontak kapatmadan 1650 km yol yaptım arada birazda yordum arabayı hareret çubuğu mübarek oraya çivilenmiş gibi hiç kıpırdamadı içiniz rahat olsun 🙂 araç kontak kapattı 1 hafta sonra servise girdi herhangi bir sıkıntısı yok dediler..

dizel araçlar o açıdan güzel.

aynen bende kontak kapamadan 1000 km yaptım, mola verdiğimde bile kontağı kapamadım turbo kendine gelsin diye, hararer hiç oynamadı yolculuk boyunca

Diesel aracları hareret yapması imkansız gibi birşeydir.
ben arabayı çalıştırım gittiğim zaman yaklasık yokus aşağı gidersem gaza basmadan viteste araba ısınmıyor ama yokus cıkarken 1 vites veya 2 de oldugu için araba istediği havayı cekemiyor ondan daha erken ısınır bir sıkıntı olacagını zannetmiyorum.

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdi kafam daha da rahatladı. Demekki eskiden beri hep böyleymiş.

Back