İNATLAŞMA,YOLVER!

RAPTOR

Fenomen Üye
Modeli
Renk
Beyaz
Arkadaşlar www.ensonhaber.com sitesinden bu sabah bir haber okudum.habere göre tuzla-orhanlı gişelerinde bir gişeye aynı anda girmeye çalışan iki araçtan biri beton duvara bindirmiş,diğer araç ise son anda kaçmış.

arkadaşlar yolda hepimiz bazen sinirlenebiliyoruz.asla ve asla diğer araç sürücüleri ile yolda didişmeyin,tartışmayın.kimseyle inatlaşmayın,birisi sizi rahatsız ediyorsa hızınızı düşürün,yol verin,bırakın gitsin.bela da kaza da geliyorum demez.bu olayın feci bir örneği ve haberin tamamı alttaki linktedir.

(link)

nefis abi nefis

bırak geçsin ne olacak

aracında can taşıyorsun yazık olmuş

sıcaklar, oruç, trafik adamlarda anlayış kalmıyor

çok kötü ALLAH korusun bencede trafikte tartışmaya falanda hiç gerekyok bırakın geçen geçsin değmez zaten başına bela almaya

Herzaman bırakırım, sinirlenmem ama bazen,senede bir keZ o karşıdaki şöförün ağzını burnunu yer değiştirmek istiyorum. Çok gerizekalı var aga ehliyeti değil kimliği hakketmeyen🙂

bi benzer olay ramazanda 4 gün önce başıma geldi.
Şileye denize gidiyordum bizimkilerle, dedim orman içinden gideyim serin olur, yol dar, arkama bi tane caddy yaklaştı sürekli korna sellektör yol istiyor ama yol dar kenara yanaşıyorum geçemiyor falan. Sonra dikizden baktım el kol hareketleri yapıyor. Bunu görünce benim tepem attı yol genişlesede yol vermedim önüne kırdım durdurmaya çalıştım ama yol o anda genişledi küfür ederek gitti. Peşine takıldım ama yol dağ yolu tehlikeli yavaşladım bıraktım.

Trafikte sakin biriyim hep yol veririm yıllardır başıma böyle bişey gelmemişti ilk defa yaşıyorum. Ama böylelerine ders vermek şart kim ne derse desin. O anki sinirle plakasını almayı unutttum şikayet ederdim.

Arabama dokunmasın da nereye giderse gitsin 😀 Her zaman alttan alırım. Ama Serdar abi de çok haklı bazen çileden çıkartıyorlar adamı.

nefis abi nefis

bırak geçsin ne olacak

gardaş oruç bahane değil.biliyorum hepiniz acıkıyorsunuz,sigara kullananları sigara sıkıştırıyor ama oruç tutmak akşama kadar aç durmak değildir.oruç sabır işidir.açlığa sabredeceksin,karşındaki insana sabredeceksin,başına gelen aksiliklere sabredeceksin,benim çok güzel bi taktiğim var.ben ramazanda sürekli gülerim.birine bişey söylemeden önce gülümserim,güler yüzle söylerim.kızarsada şakaya vururum,yine gülerim,huyuna giderim.kimsenin anlayışlı olmadığı yerde sen anlayışlı olursan,sen alttan alırsan herkesin hayatını kurtarırsın.bide kabadayı olursanız mutlu olamazsınız bu hayatta.relax olun,kasmayın,efendi olun,ağırbaşlı olun,alttan alın,zarar etmezsiniz!

bi benzer olay ramazanda 4 gün önce başıma geldi.
Şileye denize gidiyordum bizimkilerle, dedim orman içinden gideyim serin olur, yol dar, arkama bi tane caddy yaklaştı sürekli korna sellektör yol istiyor ama yol dar kenara yanaşıyorum geçemiyor falan. Sonra dikizden baktım el kol hareketleri yapıyor. Bunu görünce benim tepem attı yol genişlesede yol vermedim önüne kırdım durdurmaya çalıştım ama yol o anda genişledi küfür ederek gitti. Peşine takıldım ama yol dağ yolu tehlikeli yavaşladım bıraktım.

Trafikte sakin biriyim hep yol veririm yıllardır başıma böyle bişey gelmemişti ilk defa yaşıyorum. Ama böylelerine ders vermek şart kim ne derse desin. O anki sinirle plakasını almayı unutttum şikayet ederdim.

sağa yanaş,dur,yolver,gitsin!belki hastası var,belki evi yanıyor,belki acil bi durumu var adamın...yada herif manyak!ailesinin adam edemediğini biz mi terbiye edecez?takipte etme,küfürüde takma!bırak defolsun gitsin başkasından bulsun belasını!

Abi haklısın hep alttan alırım ama bu ilk oldu. Sürekli alttan alıp böyle insanlara yol verirsek trafik ölüm yoluna döner. Bazen bunlara ders vermek lazımki fazla yüz bulmasınlar.

Abi haklısın hep alttan alırım ama bu ilk oldu. Sürekli alttan alıp böyle insanlara yol verirsek trafik ölüm yoluna döner. Bazen bunlara ders vermek lazımki fazla yüz bulmasınlar.

çok bunaltırsa seni ara 155'i,polis hakkından gelir o yobazın.sen kendin uğraşma,yobazla yobaz olma.polis-jandarma bu yüzden var.kaptırsınlar 1000 lira cezayı,çeksin alsınlar altından arabayı,bak bidaha yapabiliyor mu?en büyük ceza 155'i aramak.polis adamın çanına ot tıkar.

çok bunaltırsa seni ara 155'i,polis hakkından gelir o yobazın.sen kendin uğraşma,yobazla yobaz olma.polis-jandarma bu yüzden var.kaptırsınlar 1000 lira cezayı,çeksin alsınlar altından arabayı,bak bidaha yapabiliyor mu?en büyük ceza 155'i aramak.polis adamın çanına ot tıkar.
o anki sinirle akıl edemedim plakayı almayı doğru diyosun abi

Raptor abi çok doğru söylüyorsun

geçen yolda aşağıdan biri geliyor normalde yukarıdan gelen yol vermeli adam yokuş çıkıyor ne oldu ise aralarında yol kavgası çıkıyor ve atışmalar ile iş büyüyor ve biri silah çıkaryor iş tatsız oluyor ALLAH tan kötü bişey olmadı ama adam çekip vurabilir raptor abinin dediği gibi ara polisi polis ona ne yapacağını bilir yollarda inatlaşmaın hiç anlamı yok zaten ben çok dikkat ediyorum yolda arabayı tehlikeye skacak hiç birşey yapmam bir defa atışmıştım ve pişman oldum gerek yok bu tiplerin seviyesine düşmeye ALLAH veirir belasını

nefis abi nefis

bırak geçsin ne olacak

gardaş oruç bahane değil.biliyorum hepiniz acıkıyorsunuz,sigara kullananları sigara sıkıştırıyor ama oruç tutmak akşama kadar aç durmak değildir.oruç sabır işidir.açlığa sabredeceksin,karşındaki insana sabredeceksin,başına gelen aksiliklere sabredeceksin,benim çok güzel bi taktiğim var.ben ramazanda sürekli gülerim.birine bişey söylemeden önce gülümserim,güler yüzle söylerim.kızarsada şakaya vururum,yine gülerim,huyuna giderim.kimsenin anlayışlı olmadığı yerde sen anlayışlı olursan,sen alttan alırsan herkesin hayatını kurtarırsın.bide kabadayı olursanız mutlu olamazsınız bu hayatta.relax olun,kasmayın,efendi olun,ağırbaşlı olun,alttan alın,zarar etmezsiniz!
*clap*
*clap*amin ve inşaallah diyelim.*clap*

bir sefer zonguldaktan gelirken yenice ye yaklaşınca kamyoncunun biri orman yolından göz göre göre yola çıktı geceleyin ve yolun ortasında direk durup iki şeridi birden durdurdu.80-90 ile gitmeyip daha hızlı olsam kesin duramayıp çarpardım.ve o anda silahım olsa emin olun adamı vurmazdım ama kamyonunu delik deşik ederdim.aklıma gelince bile hala sinirleniyorum.sinirden plakasını bile alamadım.normal trafikte pek kızmam yol vermeye çalışırım sakin olmaya çalışırım ama o mal adamın araçların ışıklarını görmeme şansı yok.ne halt etmeye yola çıkarsın ve iki şeridi birden direk tıkarsın.

işte insanların mal ve can güvenliğini tehlikeye atan hareketler yapanlara karşı insan rahat duramıyor adamın kendine saygısı yok ki başkalarına olsun

işte insanların mal ve can güvenliğini tehlikeye atan hareketler yapanlara karşı insan rahat duramıyor adamın kendine saygısı yok ki başkalarına olsun

aynen öyle oğuzum.

Raptor abi çok doğru söylüyorsun

geçen yolda aşağıdan biri geliyor normalde yukarıdan gelen yol vermeli adam yokuş çıkıyor ne oldu ise aralarında yol kavgası çıkıyor ve atışmalar ile iş büyüyor ve biri silah çıkaryor iş tatsız oluyor ALLAH tan kötü bişey olmadı ama adam çekip vurabilir raptor abinin dediği gibi ara polisi polis ona ne yapacağını bilir yollarda inatlaşmaın hiç anlamı yok zaten ben çok dikkat ediyorum yolda arabayı tehlikeye skacak hiç birşey yapmam bir defa atışmıştım ve pişman oldum gerek yok bu tiplerin seviyesine düşmeye ALLAH veirir belasını

silahın da olsa yanında taşımayacaksın.hırsın gözü kördür.katil olmak bir anlık bir olay.

Cok "delikanli" gorduk; sudan sebeplerle kara topraga yada parmaklik ardina giden... sabir her seyin ilacidir...

kendini bilecen,aklını kaybetmeyecen,itidalli olacan.karşındaki adam herşeyi der,her şeyi yapar,sen ona uymayacan.gitsin belasını başkasından bulsun.

Back