İkinci El Comfortmatik arıyorum Isatnbul'dayım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rsuzan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar. İkinci el comfortmatik almak istiyorum. Istanbul'dayım.
Saygılar

Lütfen Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtınız Aksi Halde Soru ve Sorunlarınıza Cevap Verilmeyecektir...

rengin hanım evvela aileye hoşgeldinz diyelim...sizin burada üyemiz olmanız şeref verdi bize......normal şartlarda tanışma bölümünde kendinizi tanıtmanız gerkiyor ancak ...bayan olmanız hasebiyle insiyatif kullanarak sorunuza yanıt vereceğim...

Mustafacım ve arkadaşlar kusura bakmayın....

rengin hanım bir üyemiz satıyordu....irtibata geçip yardımcı olalım....ben de comformatic doblo kullanıyorum...inanılmaz memnunum....yokuş kalkış desteği hill holder comformatic viteslerde standarttır....bir bayan için inanılmaz konfor sağlıyor....araç iri görüntüsüne rağmen inanılmaz kıvrak ve rahat...şiddetle tavsiye ediyorum.....bunların dışında metak ettiğiniz konularda yardımcı olmaya çalışalm...

hoşgeldiniz umarım keyifli ve aydınlatıcı zaman gecirirsiniz ki burdaysanız zaten gecireceksiniz😀😀😀

rengin hanım üyemize mail attım eğer aracını satmadı ise sizde beğenirseniz ...ki bu arkadaşın aracını ben biliyorum...tertemiz bir araç...inşallah hayırlsı olur da ticaret yapar her iki tarafta memnun olur...

rengin hanım üyemize mail attım eğer aracını satmadı ise sizde beğenirseniz ...ki bu arkadaşın aracını ben biliyorum...tertemiz bir araç...inşallah hayırlsı olur da ticaret yapar her iki tarafta memnun olur...

buluşmada o doblo var mıydı abi :?

herkes hoşgeldin dedi.bende diyeyim bari.*helpless*

buluşmada o doblo var mıydı abi :?

hayır oğuz yoktu kardeşim...

mustafacım senden özür dileyerek yazdım kardeşim baktıysan.....*kiss*

mustafacım senden özür dileyerek yazdım kardeşim baktıysan.....*kiss*

ne demek abi.sen açıklama yapmak için hoşgeldin dedin.haddimizemi sana birşey demek.ben yalnızca senden sonrakilerde hoşgeldin deyince bende diyeyim dedim.

eyvallah kardeşim......

konuları lütfen yerlerine açalım.
konu tarafımdan taşınmıştır.

yani soru sorulmuş cevaplanmış ama sonuç yok ayrıca sadece 1 mesaj var *helpless*

Back