Operatör50 Azimli Üye Doblo Kayıt 2 Haziran 2022 Mesaj 14 Yaş 39 Adı ÜZEYİR Kan Grubu A RH + Şehir Kocaeli Meslek Operatör Aracınız Doblo Modeli Panorama Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2014 Renk Beyaz 10 Haziran 2022 #1 SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR 2014 d3 1.6 105 beygir panaroma otomobil ruhsatlı ile gruba yeni dahil oldum aracıma hız sabitleyici taktırmak istiyorum varmı daha önce yaptıran yada grupta bunu yapan bir ustamız selam ve saygılar
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR 2014 d3 1.6 105 beygir panaroma otomobil ruhsatlı ile gruba yeni dahil oldum aracıma hız sabitleyici taktırmak istiyorum varmı daha önce yaptıran yada grupta bunu yapan bir ustamız selam ve saygılar
Bilal Kocar Azimli Üye Doblo Kayıt 5 Mayıs 2022 Mesaj 35 Yaş 25 Adı Bilal Kan Grubu 0 + Şehir Hatay Meslek Klima Teknisyeni Aracınız Doblo Modeli Maxi Cargo Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2019 Renk beyaz 10 Haziran 2022 #2 Aleyküm Selam Abi grubumuzun sponsoru olan hs hız var ordan yaptırabilirsin @kardelenkurt abi grubun sponsoruydu değilmi (link)
Aleyküm Selam Abi grubumuzun sponsoru olan hs hız var ordan yaptırabilirsin @kardelenkurt abi grubun sponsoruydu değilmi (link)