Hayırlısıyla 160.000 km bakımı

Doblo89

Daimi Üye
Selamun Aleykum Hayırlı Ramazanlar Hayırlı Akşamlar Can Dostlar. Bugün Hayırlısıyla Yetkili serviste 160.000 bakımına girdik. Arabam 155.538 kmdeydı. masraf 1420 tl çıktı. Sağ sürgülü kapının makarası bozulmuş onu da degistirdiler. 230 tl o tuttu. Toplam masraf 1650 tuttu el emegi dahil. Arkadaşlar arabam gerçekten kendine geldi çekişi falan düzeldi. Sizleri dinledim Yetkili serviste yaptırdım hiç pisman olmadım. Sağolun varolun Allah razı olsun Can Dostlar. Bu arada sizce fiyat nasıl çıkmış. Yorumlarinizı bekliyorum Allaha emanet olun Hayırlı Akşamlar. 🙂

hayırlı olsun...

hayırlı olsun siz memnun kaldıysanız geri teferruat'tır.
kazasız belasız kullanın aracınızı.

saygılar

hayırlı olsun verdıgınız fıyatın karşılığını aldı ısenız soruın yok ve duzgun yaptılarsa değer

bakım listesi var mı?varsa paylaşırmısınız?

hayırlı olsun.faturada yapılan işler yazar.

hayırlı olsun 🙂

Hayırlı olsun.. Bu rakamın içinde neler var paylaşırsanız memnun oluruz... normal bakımın üzerinde bir rakam gibi...

Nice 160 binlere kazasiz belasiz sürüşler...

Benim 2004 JTD nin km si 270.000 ğldu detaylı bir bakım sokup sensörlerin ve karterin temizliğine kadar bir detaylı bakım ile triger kayışlarını değiştirme vakti geldi.En son trigerleri 75.000 de değiştirmiştim.Ayrıca EGR'yi de iptal ettireyim.

Back