Hava yönlendiriciler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kurt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kurt

Daimi Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak D3 kasa doblolarda iki koltuk arasında bulunan ve arka yolculara hitap eden hava yönlendiricisini ben çalıştıramadım ,nasıl yapacağız da oradan arkakaya hava üfleyecek ,ben mi beceremiyorum yoksa arıza mı var bilemedim.Yorumlarınıza göre yarın deneyeceğm yoksa servise gideceğim.Teşekkürler.

Göstergeyi surata yani drekt içeri tarafa üfleme tarafına çevirdiğiniz zaman , üfleyecektir... Aya da hava yönlendiricisi kapalı olabilir...

Göstergeyi surata yani drekt içeri tarafa üfleme tarafına çevirdiğiniz zaman , üfleyecektir... Aya da hava yönlendiricisi kapalı olabilir...

*tup**tup**clap**clap*

Barışcım sen bu şekilde çalıştırıyorsun değil mi yani senin araçta düğmeler bu konumdayken arkadan sıcak ya da soğuk hava çıkışı oluyor değil mi ?

dogru bilgi ancak arka difizorden hava zayif cikiyor. onleri biraz kaparsan artiyor...ben arkaya verecegim zaman sag ve sol difizorleri kapatiyorum...

Barışcım sen bu şekilde çalıştırıyorsun değil mi yani senin araçta düğmeler bu konumdayken arkadan sıcak ya da soğuk hava çıkışı oluyor değil mi ?

Evet...

dogru bilgi ancak arka difizorden hava zayif cikiyor. onleri biraz kaparsan artiyor...ben arkaya verecegim zaman sag ve sol difizorleri kapatiyorum...

evet bencede kuvetli olasa daha iyi olurdu ama dediğiiz mantıklı

evet bencede kuvetli olasa daha iyi olurdu ama dediğiiz mantıklı

Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar.

rica ederiz....aydinlatabildiysek ne mutlu bize...

zaten önleri yarım fanda açarsanız 5 dakikada sımsıcacık oluyor 😀 hızlı ısıtsın diye en yüksekte çalıştırırsanız birazdaha geç ısınır araç içi çünkü hızlı üflediğinden havayı soğutur orta ayarda açarsanız fanı hemen sıcacık olur dikkat edin uykunuz gelmesin

zaten önleri yarım fanda açarsanız 5 dakikada sımsıcacık oluyor 😀 hızlı ısıtsın diye en yüksekte çalıştırırsanız birazdaha geç ısınır araç içi çünkü hızlı üflediğinden havayı soğutur orta ayarda açarsanız fanı hemen sıcacık olur dikkat edin uykunuz gelmesin

Evet haklısın 2. kademede iyi ısınıyor hem de az gürültü çıkıyor.

Back