Hararet gösterge düştü

ilhan çevik

Azimli Üye
Doblo
Adı
ilhan
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Merhabalar iyi akşamlar 10 gündür arabayı çalıştıramadım bu gün marşa vurmadan önce yeni aldığım mercekli led montajını yapayım dedim marşa bastım almadı herneyse şarj ettim ama hararet göstergesi durması gerektiği yerde durmuyor aşşağıda duruyor neden oldu yaşayan varmı çözümü nedir
1000051130.webp

akün ne durumda ölçtürdün mü ? Bilemiyorum kontağı açık bırakın kaputu açıp - eksi kutubun mandalını söküp ayırın sonra yerine takar gibi 1-2 defa temas ettirin çıtırtı gibi sesler duyacaksınız ön farlara elektrik saniyelik gelip sönene kadar dokundurup bırakın ekran resetleyecektir diğer yoluda ecu den bağlanarak gösterge panel testi yapın düzelecektir düzelmez ise buradan yazın

akün ne durumda ölçtürdün mü ? Bilemiyorum kontağı açık bırakın kaputu açıp - eksi kutubun mandalını söküp ayırın sonra yerine takar gibi 1-2 defa temas ettirin çıtırtı gibi sesler duyacaksınız ön farlara elektrik saniyelik gelip sönene kadar dokundurup bırakın ekran resetleyecektir diğer yoluda ecu den bağlanarak gösterge panel testi yapın düzelecektir düzelmez ise buradan yazın
Teyp kodunuz varmı onu da elinizin altında bulundurun her ihtimale karşı istemiyor genelde

Fiat doblo 2003 1.9 jtd sanayide elektrikci aracımın kablolarını karıştırmış turbo role kabloları nereye baglanacak yardımcı olursanız sevinirim eşimden teşekkür ederim

Back