RAPTOR tarafından yazılan metin:
beyler kimse kendine çok fazla güvenmesin.çok iyi bir sürücü olabilirsiniz.ama virajın arkasında yola düşen kayayı göremezsiniz,lastiğinizin ne zaman gümleyeceğini bilemezsiniz,karşıdan gelenin sarhoş yada uykusuz olduğunu bilemezsiniz,küçük bir çocuğun nereden yola çıkacağını bilemezsiniz,bir sığırın yola nezaman atlayacağını bilemezsiniz,yoldaki gizli buzlanmayı göremezsiniz...ne zaman,nerede,ne ile,nasıl karşılaşacağınızı bilemezsiniz...
beyler...ben başıma gelen bi şeyi anlatayım...
doğanla geziyorum...tamamen bomboş bir akşam ve hiç bir işim yok...öylesine geziyorum...sahil yolunda 70 le gidiyorum.normal hız sınırı 90!yolun kenarında bir kedi var.özellikle gaza basmıyorum yoldan karşıya atlar diye...
kedi yolun sağından soluna geçti...tam orta refüje gelmişti ki son sürrat geri döndüğünü göre bildim...sadece 70 le gidiyordum.kedi geriye o kadar kısa mesafeden okadar sürratli döndü ki ayağımı gazdan bile çekemedim.tek yapabildiğim arabanın ortasında kalsın diye sola kırmak oldu ama kedi sağ iki tekerleğe peş peşe yakalandı...
çok üzüldüm...hayatımda ilk kez istemeyerekde olsa bir canlıya zarar verdim...ama çok düşündüm ve çok şükrettim...sadece 70 le gidiyordum ve oradaki canlı bir çocukda olabilirdi!
beni sitede tanıyanlar bilir...365 günün temiz 200 günü yoldayım...arabamda benimle seyahat edenler 160 lada gitsem en çok 2 saat içinde uykuya dalar.ama iyi sürmek bazen yetmiyor...o yüzden çok tedbirli olmak lazım.hız sınırlamaları size ceza yazmak için değil güvenliğinizi sağlamak için koyulur.her türlü trafik işaret ve işaretçisine uyun.ışık ihlali yapmayın,hız sınırlarlamalarına riayet edin.