GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

Abd-ullah

Saygın Üye
Doblo
Adı
ABDULLAH
Kan Grubu
0 +
Meslek
serbest
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2018
Renk
beyaz
(link)
Kamyonu olanlar bugün almasın.

aga 3.75 sınırının altına inmesi lazım euro dieselin.sanırım son indirimle 4.10 civarına indi.ulan 1.3 arabayla km de 25 kuruş yakmışlığım var.zoruma gidiyor arkadaş!

ne kaldıki benzinle motorin arasındaa 🙂

@cAn 3436
şunun şurasında çarşambaya ne kaldı ki?

@RAPTOR
🙂🙂

lan siteyi gurcalarken yanlışlıkla 250 gb harici harddiski patlattık.hacı ben "büyük patlarız"derken bunu kastetmemiştim.çok kötü patladık,yalan oldu 250 gb!

100 lira 60 lira vergi alındığı sürece ucuz yakıt hayal.

Benim servis zaten şirket anlaşmalı %5 lik bir iskonta yapıyor

hayırlısı olsun ama inşallah iki katı zam gelmez

Diğer istasyonlarda litresi Ortalama 4,20 TL civarında iken su an için, burada bulunan TP (hani şu milli olanı 🙂 ) den 3,89 alıyorduk.. bu indirim uygulanırsa 3.79 olur.. iyide olur hani... 😀

dahada düşmesi lazım ama devlet bir yandan şirketler bir yandan.tutan bırakmak istemiyor.

1 LİRAYA KADAR DÜŞER BENCE🙂

Serdar Abi keşke ama çok zor hayal sadece hele bu vergi zamlafrı ile imkansız

@serdarengin
Abi benim fazla isteğim yok. Yakıtta ki vergi oranının %50ye düşmesi. Çok rahatlatacak bizi.

@mali_55

fırsat buldukça bende türkiye petrollerinden alıyorum opetle arada performas olarak bi fark göremedim . sen gördün mü abi... bi zamanlar FULL diye bi istasyon vardı fena kazık attı millete ama bu onun gibi gelmedi bana.

@34 ysf 57
Performans olarak gayet iyi.. Firma ise güvenilir... Ucuz satan yerlerden almam ama TP olunca problem yok.. ıkı yıldır ındırımlı satıyor burdaki istasyon hiç bir sorun yaşamadık...

@ANLOVE
Aytaç Hakkaten de çok bi şey istememişsin hee..😀

@serdarengin
serdar abi bırakmadılar ki cem uzan indirecekti ne güzel ben taa bebeydim o zamanlar 😛 🙂

hacı an itibarı ile 11 kuruşluk yeni bir indirim daha geldi.

yarın için opet ultraforce eurodiesel fiyat beklentimiz 3.86 TL/l

Back