A AbdullahAltınn Daimi Üye Doblo Kayıt 2 Mayıs 2024 Mesaj 156 Adı Abdullah Kan Grubu 0 + Şehir Bursa Aracınız Doblo Modeli Cargo Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2008 Renk Bulut Beyazı 14 Ocak 2025 #1 Merhabalar d2 dobloma ön sis farı bağlattırdım direksiyonun altına tuş eklettirdim ordan açıp kapatıyorum sis farı açık işaretini göstergeden nasıl açtırabilirim
Merhabalar d2 dobloma ön sis farı bağlattırdım direksiyonun altına tuş eklettirdim ordan açıp kapatıyorum sis farı açık işaretini göstergeden nasıl açtırabilirim
KomanDoblo Daimi Üye Doblo Kayıt 30 Temmuz 2022 Mesaj 148 Yaş 37 Adı Emrah Kan Grubu 0 + Şehir Mersin Aracınız Doblo 14 Ocak 2025 #2 bu yazılım ya da ana sigorta kutusu ile alakalı bir şey göstergede onu öyle açtıramazsın Doblo 2'lerin göstergesine bakacak olursan City mod var yokuş kalkış desteği var hız sabitleme var ama hiçbirini açtıramıyorsun
bu yazılım ya da ana sigorta kutusu ile alakalı bir şey göstergede onu öyle açtıramazsın Doblo 2'lerin göstergesine bakacak olursan City mod var yokuş kalkış desteği var hız sabitleme var ama hiçbirini açtıramıyorsun