göğüsdeki elektrik problemleri.

RAPTOR

Fenomen Üye
Modeli
Renk
Beyaz
eveeeett arkadaşlar.motor şanzıman defransiyel ön takım lastik boya kaporta yakıt sürüş tekniği derken benim anlamadığım yere geldik dayandık!

arkadaşlar genel elektrikten anlayanlar beri gelsin.

beyler benim arabanın çakmak aydınlatması yanmıyor,ayrıca klima fanının kademe ayar düğmesinin aydınlatmasıda gidip geliyor en kötüsü sol kısa fardaki xenon arasıra yolda giderken kapanıyor,farları kapatıp açınca tekrar çalışıyor.son olarak bu arka iç aydınlatma,arka kapılar açıkken kapanmıyor mu?ben kapatamıyorum!

yarın servise gidecem ama yinede bi sorayım,basit bişeyse serviside meşgul etmiyelim bizde serviste sürünmeyelim!

RAPTOR tarafından yazılan metin:
eveeeett arkadaşlar.motor şanzıman defransiyel ön takım lastik boya kaporta yakıt sürüş tekniği derken benim anlamadığım yere geldik dayandık!

arkadaşlar genel elektrikten anlayanlar beri gelsin.

beyler benim arabanın çakmak aydınlatması yanmıyor,ayrıca klima fanının kademe ayar düğmesinin aydınlatmasıda gidip geliyoren kötüsü sol kısa fardaki xenon arasıra yolda giderken kapanıyor,farları kapatıp açında tekrar çalışıyor.son olarak bu arka iç aydınlatma arka kapılar açıkken kapanmıyor mu?ben kapatamıyorum!

yarın servise gidecem ama yinede bi sorayım,basit bişeyse serviside meşgul etmiyelim bizde serviste sürünmeyelim!

Raptor ustam çakmak aydınlatmasının ampülü kesmiştir,klima kademe ayar düğmesininde ampülünde temassızlık var.Xenon'ununda ya balans'ında sorun yada ampülü yapıyordur.Son olarak kapı içindeki siviçlerden kapanması gerekir bastırdığın zaman ama d-2 kasaların nasıl bilmem.Bunların hepsi için tanıdığın güzel bi elektirikçi varsa ona git derim serviste haybiye fazla para ödeme bence.*tup**tup*

peki kendimiz yapabilirmiyiz?bu çakmak ve klima aydınlatmasının ampullerini nasıl değişiriz?

sigortalarda temassızlık olmasın. vaya oksit yapmış olabilirmi. servise gidipte fazla para ödeme bencede sanayide sağlam bi elktrikci ustası çözer senin işini.

globetroter tarafından yazılan metin:
sigortalarda temassızlık olmasın. vaya oksit yapmış olabilirmi. servise gidipte fazla para ödeme bencede sanayide sağlam bi elktrikci ustası çözer senin işini.

sigortaları kontrol ettim bi sorun yok.

benim asıl ihtiyacım olan bu bölgeyi kendi başıma söküp sökemeyeceğim.ampullere ulaşsam sorunu kendim çözecem.

benim asıl ihtiyacım olan bu bölgeyi kendi başıma söküp sökemeyeceğim.ampullere ulaşsam sorunu kendim çözecem.

Valla arkadaşım Kocaelide olsan gel haledeyim dicem de neyse çakmaklığı sökmek basit ama göğüsteki klimanın yerini dikkatli sökmen gerekiyor.Gerçi fazla zor değil ama yinede bilen birinden yardım al derim.Kolay gelsin.

yunuscetin tarafından yazılan metin:

Valla arkadaşım Kocaelide olsan gel haledeyim dicem de neyse çakmaklığı sökmek basit ama göğüsteki klimanın yerini dikkatli sökmen gerekiyor.Gerçi fazla zor değil ama yinede bilen birinden yardım al derim.Kolay gelsin.

dikkatli sökecemde kardeşim nasıl sökecem?

yav arkadaş!benim şu halime bak yaa...motor şanzıman indiren adamım,bi çakmak ampulünü değiştiremiyorum...yok artık!

bide bu gün trabzon fiat servisinin fişini çekmiş bulunuyorum.bundan kelli değil bakıma gitmek,plakalık bile taktırmayacam bu adamlara.bu kadar lakaid bir servis olamaz!bir çakmaklık aydınlatmasına baktırmam için çarşamba gününe randevu almam gerekiyormuş!vay anasını!parayı ben veriyorsam randevuyuda ben verecem bundan sonra...siz takılın kendi kafanıza göre tunalar fiat!

bundan sonra tüm bakımları denk getirip mersin boranlar da yaptıracam.adamların servis binası küçük ama herifler saat gibi çalışıyor.

yunuscetin tarafından yazılan metin:

dikkatli sökecemde kardeşim nasıl sökecem?

yav arkadaş!benim şu halime bak yaa...motor şanzıman indiren adamım,bi çakmak ampulünü değiştiremiyorum...yok artık!

bide bu gün trabzon fiat servisinin fişini çekmiş bulunuyorum.bundan kelli değil bakıma gitmek,plakalık bile taktırmayacam bu adamlara.bu kadar lakaid bir servis olamaz!bir çakmaklık aydınlatmasına baktırmam için çarşamba gününe randevu almam gerekiyormuş!vay anasını!parayı ben veriyorsam randevuyuda ben verecem bundan sonra...siz takılın kendi kafanıza göre tunalar fiat!

bundan sonra tüm bakımları denk getirip mersin boranlar da yaptıracam.adamların servis binası küçük ama herifler saat gibi çalışıyor.

haklısın ama mekanik işi ile elktronik işi ayrı işler. bu tür malzemeleri söküp takmak için vida ve kilit yerlerini bilmen lazım. zaten plastikten yallı bir tırnağı vardır kırılırsa bi anlamı kalmaz.

aga al eline ince bi tornavida ucuna küçüçü bi bant yapıştır incitmemek için kataloguda al bak ilgili yerlere,ondan sonra ibiklemeye başla kırılan tırnaklar olursa ben iyi bir yapıştırıcı biliyorum merak etme yapıştır gitsin😀

S@MeT38 tarafından yazılan metin:
aga al eline ince bi tornavida ucuna küçüçü bi bant yapıştır incitmemek için kataloguda al bak ilgili yerlere,ondan sonra ibiklemeye başla kırılan tırnaklar olursa ben iyi bir yapıştırıcı biliyorum merak etme yapıştır gitsin😀

aga süpersin...şu ana kadar bu konuya yapılan en faydalı yorum... 😀😀😀 harbiyim!

S@MeT38 tarafından yazılan metin:

aga süpersin...şu ana kadar bu konuya yapılan en faydalı yorum... 😀😀😀 harbiyim!
demirden korksaydık trene binmezdik 😀 geliyorum ulan diyip Allah sesleriyle olaya mudahale etmek lazım
hele birde şanjuman indimiş adam olarak valla sana çocuk oyuncagı gelir

peki kendimiz yapabilirmiyiz?bu çakmak ve klima aydınlatmasının ampullerini nasıl değişiriz?

Ya sen motor yapacak adamsın kafamı buluyorsun bizle..............Ama yinede yazayım ..............klima kumanda düğmelerinin olduğu yer yanlış hatırlamıyorsam teyp yuvasının olduğu yerle birlikte birkaç vida ve tırnaklardan oluşuyor...............ama önce teypi çıkarman tabii kodu biliyorsan sonrada konsolu sökmen gerekiyor..........çakmak içinde vites konsolunu tabiki aslında çok basit sen onun anasını ağlatırsın alimallah........xenona gelince balans yolcu gözüküyor aç kapa yapınca yanıyorsa ......ama yolda göz kırpıyorsa ampuldür bilgine......

Şimdi hatırladım torpidoda iki tane solda iki tane tors vida var önce onları sök snra havalandırma difizörlerini sök çıkar ama teyibide alacan aşşağı vites konsolu zaten basit suni deri körüğü yukarı doğru asıl tırnaklarından çıkıcak oradan çakmak ampulüne ulaş.........kolay gele kardeşim............

Sıkıntı olursa ara beni telden anlatayım .....................tekrar kolay gelsin....

abi klima kumandası kendiliğinden düzeldi.çakmak işide kolay görünüyor.yarın yaparım çok sağol kurtardın beni servisin elinden.herifler nazlanıp duruyor sinir oldum.

bakiergul tarafından yazılan metin:

Ya sen motor yapacak adamsın kafamı buluyorsun bizle..............Ama yinede yazayım ..............klima kumanda düğmelerinin olduğu yer yanlış hatırlamıyorsam teyp yuvasının olduğu yerle birlikte birkaç vida ve tırnaklardan oluşuyor...............ama önce teypi çıkarman tabii kodu biliyorsan sonrada konsolu sökmen gerekiyor..........çakmak içinde vites konsolunu tabiki aslında çok basit sen onun anasını ağlatırsın alimallah........xenona gelince balans yolcu gözüküyor aç kapa yapınca yanıyorsa ......ama yolda göz kırpıyorsa ampuldür bilgine......

abi kumanda konsolundan çok korkuyorum.açarken bi yeri kırarız,ondan sonra durda uğraş.ama çakmak işi kolay görünüyor onu hallederim!

ne yapayım abi bende bu konsol işinden anlamıyorum.motoru sök desen söker indiririm şanzımanı söker parçalar tekrar toplarım ama bu konsoldan çok tırsıyorum.

bakiergul tarafından yazılan metin:

abi kumanda konsolundan çok korkuyorum.açarken bi yeri kırarız,ondan sonra durda uğraş.ama çakmak işi kolay görünüyor onu hallederim!

ne yapayım abi bende bu konsol işinden anlamıyorum.motoru sök desen söker indiririm şanzımanı söker parçalar tekrar toplarım ama bu konsoldan çok tırsıyorum.

Hiç tırsma senin çeyreğin etmeyen usta bozuntuları söküp takıyor ...........sen ona takla bile attırırsın kardeşim.............

Back