Geri Sisleri Yakanlar :)Saygıyla

bozlakci

Daimi Üye
etrafta ne sis ne yağmur ne kar hiç bir durum olmadığı halde geri sislerini yakanlar saygıyla anıyoruz böylelerinin dibine giriyorum uzunları yakıyorum bende nasıl bir zihniyet var anlamıyorum arkadakinin gözünü alıyor bunlar bilmiyorlarmı?İNŞALLAH aramızdan açan yoktur

kanka ben bu sisleri eskiden bilinçiz bi halde açıyordum ama sonradan bende görünce zararı oldugunu kapattım ve açanları uyarmaya başladım 🙂

kanka ben bu sisleri eskiden bilinçiz bi halde açıyordum ama sonradan bende görünce zararı oldugunu kapattım ve açanları uyarmaya başladım 🙂

en iyisi bizim doblolar gene o kadar kızarmıyo arakadan ama bu bazı kialar da adam far gibi koymuşlarya

sis olmazsa açmam,önleri bile nadir açarım.

sisler için söyledim.

arka sisleri hiç kullanmam hatta arkada sis lambası olduğu aklıma bile gelmiyor 🙂 ama ön sisleri açmak hoşuma gidiyo gece çok güzel duruyo

sisler için söyledim.
eskiden arabadan ne kadar far ışık lamba ne varsa hepsini yakardım ama tabi insan karşıdakinin yerini kendini koyunca hak veriyor işte bende o sayede kurallara uyan bi vatandaş oldum 🙂

abi herşey bir kenara ben sisden ceza yiyen insan gördüm her ne kadar açşamda sislerimi polis gördüğümde hemen kapatıyorum geçen gece biri durdurdu uyardı güzelce

etrafta ne sis ne yağmur ne kar hiç bir durum olmadığı halde geri sislerini yakanlar saygıyla anıyoruz böylelerinin dibine giriyorum uzunları yakıyorum bende nasıl bir zihniyet var anlamıyorum arkadakinin gözünü alıyor bunlar bilmiyorlarmı?İNŞALLAH aramızdan açan yoktur
arada bir yakarım öyle eğlencesine 😀 senin dediğin gibi özelliklede getz rio de tek connect ve transitte sisler çift yanıyor........ve çok göz alıyor....zaten biizm dobloların arka sisleri farlarla alt alta olduğu için fazla göz aldığını sanmıyorum...

en iyisi gerekli ekipmanları gerektiği zaman kullanmak.

evet arkadakinin gözünü alıyor doğru ama şuda bi gerçek araba gece daha tatlı duruyor ama bencede yakmamak lazım

vallahi abilerim ben özellikle çift sis taktırdım arkaya tek hoş durmuyordu ve sıralı olarak açarım gece gündüz farketmez. önlerde öyle. 😀

Bende sis farlarını açıp, müziği de sonuna kadar açıp caddelerde gezenleri her görmemde anıyorum. Birde ses çıkartan egzoz, havalı korna takıyorlar. Milleti rahatsız etme hakkını nereden buluyorlar kendilerinde anlamıyorum. Görgüsüzlükten başka birşey değil.

benimde tesisatım var egzozum ses çıkartıyor ama ben öyle yapmıyorum sadece zevk için hava için yapmıyorum saygılarımla.. 🙂

Back