Yardım Fren sertlesmesi

yassintaskale

Azimli Üye
Doblo
Adı
Yasin
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Merhabalar 2011 model 1.3 doblo aracimda aracı park edip bir gün sonra bindigimde fren pedali sanki araç calismazken pompalanmis gibi sertleşmiş oluyor araç çalışınca normale dönüyor konu hakkinda bilgisi olan varmi teşekkür ediyorum

Araci calistirmadan frenlik bir is yapmamaya calisin.Sistem elekronik devreye girdiginde hidrolik akisi daha rahat olur bu arada hidroligi hiç degistiniz mi?Normal calisirken sıkıntı yoksa sorunda yok

Hidroliği degistireli yaklaşık 4-5 ay kadar oldu Bosch marka koydum araca binip çalıştırabilmek icin debriyaj ve frene bastigimda fren taş gibi sertleşmiş oluyor araba çalışınca yumusamaya basliyor kısa süreli stop ettigimde sorun olmuyor bor gun falan durdugunda oluyor

Hidroliği degistireli yaklaşık 4-5 ay kadar oldu Bosch marka koydum araca binip çalıştırabilmek icin debriyaj ve frene bastigimda fren taş gibi sertleşmiş oluyor araba çalışınca yumusamaya basliyor kısa süreli stop ettigimde sorun olmuyor bor gun falan durdugunda oluyor
Hidrolik koyduktan sonra sistem içerisinde hava kalmış olabilir. Kontrol etmek lazım.

Havasi yok son iki gündür bu sikayetle karsi karsiyayim

Back