MEVKU946
Onursal Kocaeli Yöneticisi
- Adı
- MEVLÜT KÜÇÜKTİFTİK
- Modeli
- Renk
- GÜNBATIMI
SLM ARKADAŞLAR, BİSİKLET SÜRERKEN FREN TUTMAYINCA AYAK FRENİ YAPIP İŞİ HALLEDERDİK. BAŞKA ÇARE YOK GİDECEĞİZ FRENCİYE. SLM MEVLÜT AMCA.
SLM ARKADAŞLAR. BENİM DÜLDÜLÜN FREN HİDROLİĞİ 50-60 ML EKSİLMİŞ. BİR SENE ÖNCE TAMAMLANMIŞTI. GARAJDA BEKLEDİĞİ YERDE Bİ LEKE YOK. BİLEN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.SLM MEVLÜT AMCA.
SLM OĞUZCUĞUM, EKSİLEN FREN HİDROLİĞİ. AYRICA HALIYI DÜN TEMİZLEDİM HERHANGİ BİR YAĞ LEKESİ YOK. BUGÜN OTO ELEKTRİKCİSİ ARKADAŞA SORDUM EL FRENİ ZOR TUTUYORSA BALATALAR AŞINMIŞ OLABİLİR DEDİ VELHASIL CUMARTESİ VEYA PAZARTESİ FRENCİYE YOL GÖZÜKTÜ. SLM MEVLÜT AMCA.SLM ARKADAŞLAR. BENİM DÜLDÜLÜN FREN HİDROLİĞİ 50-60 ML EKSİLMİŞ. BİR SENE ÖNCE TAMAMLANMIŞTI. GARAJDA BEKLEDİĞİ YERDE Bİ LEKE YOK. BİLEN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.SLM MEVLÜT AMCA.
mevlüt amca sürücü tarafı yer halısında yağalanma olablir bazı doblolar bu yağı direk halıya veriyor derhal baktır yoksa halı yağ içinde kalıyor direksiyon kutusu üzerinde bi keçe var o toz toluyor o yüzden kaçırıyor
SLM ARKADAŞLAR, BİSİKLET SÜRERKEN FREN TUTMAYINCA AYAK FRENİ YAPIP İŞİ HALLEDERDİK. BAŞKA ÇARE YOK GİDECEĞİZ FRENCİYE. SLM MEVLÜT AMCA.
SLM MEHMETCİĞİM. DELİK İŞİ BAYA MASRAF ÇIKARIR, BEN YİNEDE FRENCİYE GİDEYİM.SLM MEVLÜT AMCA.SLM ARKADAŞLAR, BİSİKLET SÜRERKEN FREN TUTMAYINCA AYAK FRENİ YAPIP İŞİ HALLEDERDİK. BAŞKA ÇARE YOK GİDECEĞİZ FRENCİYE. SLM MEVLÜT AMCA.
şoför taraflarına birer ayak sığacak şekilde delik mi açtırsak mevlüt amca.😀😀😀
Muhakkak öyle oğuzcuğum. Benim sormak istediğim 160 TL uygun mudur ? Daha bunun işçiliği var....Abdullah Abi o parçanın değişmesi gereklibence başka yapılacak bişey olmaz
Birmot'un fiyatıabi bu fiyat serviste mi geçerli genelde servisler fiyatlar birbirlerine yakın oluyor