FREN HİDROLİĞİ EKSİLMESİ HK;

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

MEVKU946

Onursal Kocaeli Yöneticisi
Adı
MEVLÜT KÜÇÜKTİFTİK
Modeli
Renk
GÜNBATIMI
SLM ARKADAŞLAR. BENİM DÜLDÜLÜN FREN HİDROLİĞİ 50-60 ML EKSİLMİŞ. BİR SENE ÖNCE TAMAMLANMIŞTI. GARAJDA BEKLEDİĞİ YERDE Bİ LEKE YOK. BİLEN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.SLM MEVLÜT AMCA.

hortumlarda az kaçak olabilir fazla olmadığı içinde yere damlamaz.balatalar azalınca da bir miktar azalabilir sıvı.

SLM ARKADAŞLAR, BALATALAR. 2001 ORİJİNAL. BU AZALMA 5000 KM DE OLDU. YİNEDE FRENCİYE BAKTIRACAK GİBİYİM. SAĞOLUN. SLM MEVLÜT AMCA.

baktır mevlüt amca fren bu şakaya gelmez.

aracın hızlanmasındaki problem büyütülecek bir problem değildir ama durmasındaki en ufak bir pürüz bile hayati önem taşır. muhakkak baktır mevlüt amca.

SLM ARKADAŞLAR, BİSİKLET SÜRERKEN FREN TUTMAYINCA AYAK FRENİ YAPIP İŞİ HALLEDERDİK. BAŞKA ÇARE YOK GİDECEĞİZ FRENCİYE. SLM MEVLÜT AMCA.

SLM ARKADAŞLAR, BİSİKLET SÜRERKEN FREN TUTMAYINCA AYAK FRENİ YAPIP İŞİ HALLEDERDİK. BAŞKA ÇARE YOK GİDECEĞİZ FRENCİYE. SLM MEVLÜT AMCA.

*hehe**hehe*

SLM ARKADAŞLAR. BENİM DÜLDÜLÜN FREN HİDROLİĞİ 50-60 ML EKSİLMİŞ. BİR SENE ÖNCE TAMAMLANMIŞTI. GARAJDA BEKLEDİĞİ YERDE Bİ LEKE YOK. BİLEN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.SLM MEVLÜT AMCA.

mevlüt amca sürücü tarafı yer halısında yağalanma olablir bazı doblolar bu yağı direk halıya veriyor derhal baktır yoksa halı yağ içinde kalıyor direksiyon kutusu üzerinde bi keçe var o toz toluyor o yüzden kaçırıyor

mevlüt amca sürücü tarafı yer halısında yağalanma olablir bazı doblolar bu yağı direk halıya veriyor derhal baktır yoksa halı yağ içinde kalıyor direksiyon kutusu üzerinde bi keçe var o toz toluyor o yüzden kaçırıyor
SLM OĞUZCUĞUM, EKSİLEN FREN HİDROLİĞİ. AYRICA HALIYI DÜN TEMİZLEDİM HERHANGİ BİR YAĞ LEKESİ YOK. BUGÜN OTO ELEKTRİKCİSİ ARKADAŞA SORDUM EL FRENİ ZOR TUTUYORSA BALATALAR AŞINMIŞ OLABİLİR DEDİ VELHASIL CUMARTESİ VEYA PAZARTESİ FRENCİYE YOL GÖZÜKTÜ. SLM MEVLÜT AMCA.

şoför taraflarına birer ayak sığacak şekilde delik mi açtırsak mevlüt amca.😀😀😀

şoför taraflarına birer ayak sığacak şekilde delik mi açtırsak mevlüt amca.😀😀😀
SLM MEHMETCİĞİM. DELİK İŞİ BAYA MASRAF ÇIKARIR, BEN YİNEDE FRENCİYE GİDEYİM.SLM MEVLÜT AMCA.

SLM ARKADAŞLAR. BUGÜN ÖNCEKİ GİTTİĞİM FRENCİYE GİTTİM. DURUMU ANLATTIM. USTA DÖRT TEKERİN CANT DELİKLERİNDEN İŞARET PARMAĞINI SOKTU SORUN YOK DEDİ. EKSİLMENİN BALATA AŞINMASINDAN KAYNAKLANDIĞINI SÖYLEDİ VE BORCUN YOK DEDİ.YİNEDE BAŞKA ANLAYANA SORMAYI DÜŞÜNÜYORUM . 5000 KM DE 50-60 ML EKSİLME NEDENİN SEBEBİ BALATA AŞINMASI OLMAMASI LAZIM DİYORUM.İLGİLENEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.SLM MEVLÜT AMCA.

Benim araçta da başladı eksilme en az 3-4 defa oldu 1 er ay arayla hepsinde de eklettim ama en son servis debriyaj üst hidrolik merkezden kaçırıyor dedi. Bu parça 160 TL imiş servisde. Bu konuda bilgisi olan var mı? Bu hafta içinde halletmem lazım. Genelde sanayiye değil en ufak arızayı bile serviste yaptırtırım.

Abdullah Abi o parçanın değişmesi gereklibence başka yapılacak bişey olmaz

Abdullah Abi o parçanın değişmesi gereklibence başka yapılacak bişey olmaz
Muhakkak öyle oğuzcuğum. Benim sormak istediğim 160 TL uygun mudur ? Daha bunun işçiliği var....
Sence neden böyle bir arıza olmuş olabilir. 105.000 de serviste volan ve baskı balata değişti. Şu an 118.000 km deyiz. Acaba sök tak esnasında mı oldu yoksa bu km de normal mi bu parçanın bozulması ?

abi bu fiyat serviste mi geçerli genelde servisler fiyatlar birbirlerine yakın oluyor

abi bu fiyat serviste mi geçerli genelde servisler fiyatlar birbirlerine yakın oluyor
Birmot'un fiyatı

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back