Barisakturk
Yeni Üye
- Adı
- Baris
- Kan Grubu
- A RH +
- Modeli
- Araç Yılı
- 2012
Selâmün aleyküm
Fren balatasi cok cabuk bitiyor
Soyle ki
-Fabrikadan cikanlar 30.000 km dayandi(bitmemisti usta degistirelim dedi gayet iyiydi hangi markaydi bilmiyorum bilen varsa yazabilirse sevinirim (opar kesinlikle degildir diye dusunuyorum))
-Sonra opar ile degistirildi 10.000 dayandi(soguk iken ses yapiyor ,arka arka fazla fren yapinca tutmuyor)
-Mga 9000 dayandi(frenlemesi guzel degil ses yok)
-Kale 12.000 dayandi(tutmayacakmis gibi bir his yaratiyor ses yok fakat fren mesafesi uzun guven hissi vermiyor)
-Trw ses yaptigi icin degistirdim (sanki parca kiriliyormus gibi,ama frenleme mesafesi en iyisiydi )
-Ferodo 7000 km dayandi(ses yok,frenleme gayet iyi fakat cabuk bitti balata)
Bu kadar cabuk balata biter mi( cok fazla fren kullaniyorum)
4-5 ayda fren balatasi degistirmekten yoruldum.
Hangi marka kulanmaliyim
Bosch ,Ate ceramic balata kullan varmi.bilgi verebilirmisiniz
Simdiden tesekkurler
Fren balatasi cok cabuk bitiyor
Soyle ki
-Fabrikadan cikanlar 30.000 km dayandi(bitmemisti usta degistirelim dedi gayet iyiydi hangi markaydi bilmiyorum bilen varsa yazabilirse sevinirim (opar kesinlikle degildir diye dusunuyorum))
-Sonra opar ile degistirildi 10.000 dayandi(soguk iken ses yapiyor ,arka arka fazla fren yapinca tutmuyor)
-Mga 9000 dayandi(frenlemesi guzel degil ses yok)
-Kale 12.000 dayandi(tutmayacakmis gibi bir his yaratiyor ses yok fakat fren mesafesi uzun guven hissi vermiyor)
-Trw ses yaptigi icin degistirdim (sanki parca kiriliyormus gibi,ama frenleme mesafesi en iyisiydi )
-Ferodo 7000 km dayandi(ses yok,frenleme gayet iyi fakat cabuk bitti balata)
Bu kadar cabuk balata biter mi( cok fazla fren kullaniyorum)
4-5 ayda fren balatasi degistirmekten yoruldum.
Hangi marka kulanmaliyim
Bosch ,Ate ceramic balata kullan varmi.bilgi verebilirmisiniz
Simdiden tesekkurler