FREN BALATASI VE GARANTİ

fatihbasar

Azimli Üye
ARKADAŞLAR MERHABALAR
2013 1.6 URBAN ARACIMIN 20000 BAKIMINDA FREN BALATALARINI DEĞİŞTİRTMEDİM
BUNU DIŞARDA DEĞİŞTİRTSEM GARANTİ BOZULURMU?

balatalarınız bitmiş mi idi.disklerde sıkıntı çıkarsa kabül etmezler.başka bir sıkıntı çıkmaz.

Eger degistigini anlamazlar ise sorun olmaz

basımdan gecenı anlatayım;
servıse sordum 3000 kmye kadar garantılı daha ustu gırmez nasıl kullandın kımbılır? vede yazı bıle yazsak ret gelır dedıler. ayrıca dısklerı degıstım balataları degıstım garantı ıle ılgılı sıkıntı cıkmadı cunku aracım 25000 oldu servıstekı arkadasa sordum bana hıcbısey olmaz daha ucuza yaptırırsın dedı ve oyle oldu....

dıskle balatyla garantı etkılenmıyor sadece yansanayı dandık bısı taktırma demıstı... saygılar...

ARKADAŞLAR MERHABALAR

iyide niye dışarıda?balata 30 lira işçiliği 30 lira toplam 60 lira.dışarıda taktırırsan kaç lira kar edecen ki garantiyi riske atıyorsun.

bu balata 20 bin kilometrede nasıl bitiyor anlamıyorum?ben fabrikanın taktığı balatalarla 50 bin yaptım.söktürdüğümde 10 bin daha giderdi.serviste değiştirdim.bi 50 bin daha yaptım.bakımda görecez durumunu.20 bin bana çok tuhaf geliyor.bilemiyorum.

Raptor abi servis d3 un balatasina isciligi ile 180tl aliyor belki 200 olmustu

bizimde balatalar 27 bin km oldu daha yarisi duruyor dedi usta

arka balata olmasın o?debriyaj balatası olsa 268 lira?180 lira?onu bi araştırın.bi yanlışlık olabilir.

Yok abi fren balatasi on

iyide piyasada en pahalı fren balatası valeo marka.oda 82 lira.bide spor balata var brembo marka ama onun spor diskle birlikte takılması lazım.o bile diskiyle birlikte 300 lira.siz bu fiyatları kimden aldınız?

ARKADAŞLAR MERHABALAR

iyide niye dışarıda?balata 30 lira işçiliği 30 lira toplam 60 lira.dışarıda taktırırsan kaç lira kar edecen ki garantiyi riske atıyorsun.

bu balata 20 bin kilometrede nasıl bitiyor anlamıyorum?ben fabrikanın taktığı balatalarla 50 bin yaptım.söktürdüğümde 10 bin daha giderdi.serviste değiştirdim.bi 50 bin daha yaptım.bakımda görecez durumunu.20 bin bana çok tuhaf geliyor.bilemiyorum.

bu aracın dısklerı zaten bozuktu freen yaptıgımda tıtresım yapıyordu 19000 de ıkıncı el aldım sıfır degıldı.. servıs sadece balatalara 350 tl ıscılık dahıl fıyat verdı ben o paraya hem dısklerı hem balataları degıstım.. ayrıca aracta tek sofor yok o yuzden bu tıp seyler normaldır dıye dusunuyorum.. malum herkes araba kullanıyor ama herkes sofor olamıyor 🙂

ARKADAŞLAR MERHABALAR

bu aracın dısklerı zaten bozuktu freen yaptıgımda tıtresım yapıyordu 19000 de ıkıncı el aldım sıfır degıldı.. servıs sadece balatalara 350 tl ıscılık dahıl fıyat verdı ben o paraya hem dısklerı hem balataları degıstım.. ayrıca aracta tek sofor yok o yuzden bu tıp seyler normaldır dıye dusunuyorum.. malum herkes araba kullanıyor ama herkes sofor olamıyor 🙂

fren salatalarını değiştirdin yani?
peki suşileride değiştinmi?
bo1000i de unutmasaydın🙂
kam mili de çok egzantirik bi parçadır sen onu da değişmişindir....

sırada arka kampanalar var sadece merkezkac topac duzenegı kaldı degısmeyen oda olursa tamamdır bu ıs 😀

bulusmada mangalmı yaksak acaba hanı turkuz ya o bakımdan azbı yesıllık gorunce hemen mangal muhabbetı serdar baskanım 🙂

ARKADAŞLAR MERHABALAR

çok şoför,çok problem!ebesi çok olan çocuğun ya kolu kopar ya bacağı!

arka balata olmasın o?debriyaj balatası olsa 268 lira?180 lira?onu bi araştırın.bi yanlışlık olabilir.

yanlışlık yok raptor.ben servisteyken başkası değiştirmişti yanımda.aynen tuzlu bir fiyat istediler.parçacıda merak edipte sordum.ustalık hariç disk ve balatalara 250 tl dediler.(dışarıda)

selam yeni konu açmak istemedim 15 20 gün önce 1.3 premio 2011 aldım.Serviste herşeyi gösterdik 110 bin bakımı vs ne gerekiyorsa yaptık sadece fren balataları param yetmediği için yaptırmadım.Mmlekete döner dönmez ustaya verdik trv marka taktı en iyisi diye ama fren tutunca ıslık sesi çok geliyordu tekrar ustaya gittik garntili zaten dedi bu sefer bosch marka taktırdım sonuç aynı artık ustaya da gitmedim öyle bıraktım bu normal mi zamanla geçen düzelen bir sıkıntı mı ustamda mı sıkıntı var 🙂 çooooooook teşekkürler.Bu arada pikniğe 10 11 kişi gitmenin geride kimsyi bırakmamanın tadı süüüüperrrrr.

hoşgeldınız

benıde balatalar ısındıgında otuyor markası opar balatalarda asbest artık kullanılmadıgından yanı mazlemeden dolayı otuyor bı sorun değil doblonuzu güle güle kullanın

arkadaşlar balatalar sert olduğu için ötüyor.öten balatayı balata spreyi ile temizletin kir süre için sorununuz hallolur.

teşekkürler o zaman oluruna bıraktım bir ara şu sprey işinide hallederim iyi günlerr

Back