S Samed38 Saygın Üye Kayıt 21 Mayıs 2013 Mesaj 253 12 Mayıs 2014 #1 (link) Arka tipi hariç her şeyi hoşuma gitti..Sizce 1.0 ecoboost motor kaldırırmı o kasayı ? Dobloyu 1.3 motor çekmez diyenlere dönmeyelimde 🙂
(link) Arka tipi hariç her şeyi hoşuma gitti..Sizce 1.0 ecoboost motor kaldırırmı o kasayı ? Dobloyu 1.3 motor çekmez diyenlere dönmeyelimde 🙂
2009_premio Fenomen Üye Kayıt 8 Haziran 2012 Mesaj 2.051 Yaş 33 Adı Hanefi BOZKURT Meslek İngilizce Öğretmeni Modeli Renk GRANİT GRİ 12 Mayıs 2014 #2 Hemen değerlendirmemi yazayım -ön ford fiesta -arka stoplar caddy -arka bagaj camı partner -arka bagaj kelebek camları fiorino -yan aynalar uydurmasyon gibi binek araç aynası sanki hiç uğralışmamış toplama gibi duruyor ama incelemek lazım. motor konusunda ford yaş tahtaya basmaz yeni nesil motorları fena değil.
Hemen değerlendirmemi yazayım -ön ford fiesta -arka stoplar caddy -arka bagaj camı partner -arka bagaj kelebek camları fiorino -yan aynalar uydurmasyon gibi binek araç aynası sanki hiç uğralışmamış toplama gibi duruyor ama incelemek lazım. motor konusunda ford yaş tahtaya basmaz yeni nesil motorları fena değil.
doblo vip premio İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 16 Ekim 2009 Mesaj 11.563 Yaş 34 Adı OĞUZ Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Araç Yılı 2015 Renk BRONZ KAHVE 12 Mayıs 2014 #3 Ben inceledim ve actigim konuda detayli anlattim Bugun surus izlenimini okudum arka surgulu kapilarin fitillerinden ses geliyormus kullanimi rahat boyutlarina gore yetrli bir genislik sunuyormus 1.0 bence kaldirir ecoboost motorlar turbo destekli fakat yakit tuketimleri biraz fazla
Ben inceledim ve actigim konuda detayli anlattim Bugun surus izlenimini okudum arka surgulu kapilarin fitillerinden ses geliyormus kullanimi rahat boyutlarina gore yetrli bir genislik sunuyormus 1.0 bence kaldirir ecoboost motorlar turbo destekli fakat yakit tuketimleri biraz fazla