Football Manager 2024 Kariyerim | MANSFIELD TOWN FC | Youtube

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthpl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fthpl

Talha Fatih Pala
Doblo
Adı
Talha Fatih Pala
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Doğalgaz Teknisyeni
Aracınız
Doblo
Modeli
Active
Motor
1.9 Jtd
Araç Yılı
2005
Renk
Yıldız Mavi
Selam arkadaşlar. Journayman modu ile lisanssız amatör bir futbolcu olarak başladığım FM2024(football manager 2024) kariyerimi oynarken MANSFIELD TOWN FC takımı ile yolum kesişti. Sizde eğer beni bu yolda takip etmek izliyorsanız serüvenime bekliyorum. Heyecan başlıyor.

Destek olmak için beğenebilir , kanalıma abone olabilirsiniz. Teşekkürler.
1.Bölüm

MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #1 | JOURNEYMAN MODU | BÖLÜM 1 | SKY BET LEAGUE ONE BAŞLIYOR

2.Bölüm
MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #2 | JOURNEYMAN MODU | BÖLÜM 2 | SKY BET LEAGUE ONE TRANSFER DÖNEMİ

3.Bölüm
MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #3 | JOURNEYMAN MODU | BÖLÜM 3 | SKY BET LEAGUE ONE | KIRAN KIRANA

4.Bölüm
MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #4 | JOURNEYMAN MODU | BÖLÜM 4 | SKY BET LEAGUE ONE | SAVAŞ ÇIKTI

5.Bölüm
MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #5 | JOURNEYMAN MODU | BÖLÜM 5 | SKY BET LEAGUE ONE | KARA GECE

6.Bölüm
MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #6 | JOURNEYMAN MODU | BÖLÜM 6 | SKY BET LEAGUE ONE | YENİLENDİK

7.Bölüm
MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #7 | JOURNEYMAN MODU | BÖLÜM 7 | SKY BET LEAGUE ONE | GÜZEL GÜNLER

rise of kingdom var bende oyun olarak başka da bişi yok 🙂

Abi bende yıllardır menejerlik oyunları oynuyorum. Bırakamadım bir türlü. Birde youtube a yapayım dedim belki bir yerden yürürüz. 🙂nasip tabi

8.Bölüm
MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #8 | JOURNEYMAN MODU | SKY BET LEAGUE ONE | SONA YAKLAŞTIK

9.Bölüm
MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #9 | JOURNEYMAN MODU | SKY BET LEAGUE ONE | SON DÜZLÜK

10.Bölüm
MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #10 | JOURNEYMAN MODU | SKY BET CHAMPIONSHIP | YENİ LİGE BAŞLANGIÇ

Son düzenleme:
11.Bölüm
MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #11 | JOURNEYMAN MODU | SKY BET CHAMPIONSHIP | YALPALIYORUZ

Bölüm 12
MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #12 | JOURNEYMAN MODU | SKY BET CHAMPIONSHIP | YIKILDIK

13.Bölüm

MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #13 | JOURNEYMAN MODU | SKY BET CHAMPIONSHIP | BU LİG ÇOK ZOR

14.Bölüm
MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #14 | JOURNEYMAN MODU | SKY BET CHAMPIONSHIP | TAKIM OYUN OYNUYOR

15.Bölüm
MANSFIELD TOWN FC - FM24 KARİYER #15 | JOURNEYMAN MODU | SKY BET CHAMPIONSHIP | SALLANTIDAYIZ

Abone olup, like atarsanız sevinirim arkadaşlar.

Harika, yeni bir Football Manager 2024 kariyerine başlamak çok heyecan verici! Bu oyunda takım yönetimi, transferler, antrenmanlar ve taktikler gibi bir sürü ince detay var. İlk olarak hangi takımı seçtiğinizi ve hedeflerinizin neler olduğunu belirlemek, kariyerinizi şekillendirmede önemli olacaktır. Eğer zorlu bir meydan okumayı seviyorsanız, daha düşük bir ligden bir takımla başlayıp onları zirveye taşımak çok keyifli olabilir.

Kariyerime devam ediyorum. Kanalımda Ümraniyespor ve Laliga'dan Burgos takımı ile kariyer videolarım mevcut. Teşekkürler. İyi seyirler.

BURGOS CF | FM24 KARİYER #26 | JOURNEYMAN MODU | LA LİGA | AVRUPA İŞİ NE OLACAK​

26.Bölüm

Football Manager 2024 kariyerine başlamak gerçekten heyecan verici bir deneyim. Bu oyun, futbolu ve takım yönetimini seviyorsanız tam anlamıyla bir cennet! Oyunda yalnızca maçı kazanmak değil, aynı zamanda oyuncularınızla ilişkinizi yönetmek, takımın moralini yüksek tutmak, antrenmanları düzenlemek, transfer stratejileri geliştirmek ve kulübün mali durumunu dengelemek gibi birçok karmaşık görev var. (link) Başlangıçta hangi takımı seçeceğiniz, kariyerinizin seyrini önemli ölçüde etkileyecek. Eğer güçlü bir kulüp seçerseniz, başınızda olan hedefler genellikle daha yüksektir; şampiyonluk ve büyük kupalar peşinde koşarsınız. Ancak daha düşük liglerden başlamak, çok daha uzun soluklu ve meydan okuyan bir deneyim olabilir. Mesela, bir alt ligdeki küçük bir kulübü alıp, onları üst lige çıkarıp, ardından büyük başarılar kazandırmak, uzun vadede çok tatmin edici bir hedef olabilir.

Son düzenleme:
Back