Arkadaslar Oncelikle merhaba pazartesi gunu 2012 model D2 Kasa 1.3Multijet safeline araba alicam arac 72binde cok temiz fiat servisine goturdum herseyi iyi sikintisi yok dediler 28.000tl arac Fikirlerinizi almak istiyorum fiyat ve aracin arti ve eksi yonlerini simdiden tesekkurler
Bugün yalova dan bursa tarafına giderken araç taşıyan tırın üzerinde d4 lerle beraber taşınan kargo tipi d2 leride gördüm d2 modelin üretimi sanırım devam ediyor veya eski stok mevcut önce 0 km sini bir araştırın 28 bin az rakam değil .
kardeşim ben şahsi fikrimi söylicem d2 yi ben daha çok beğeniyorum d3 e nazaran bende 1,9 2008 modeli var maxi çokda memnunum neye göre memnun kalacağına bağlı yani bir araçta ne istiyorsun onu bilmen lazım bana göre
Rahat konfor verdigim paranin hakkini alabilirmiyim dusuncesi icindeyim bazi arkadaslar 1.3 multujet o araci kaldirmiyor gibi soylentiler çeviriyor bunun asli varmi bu dusunceler icindeyim
Bana kalırsa 1.3 mjet doblodan sogutur seni arkadaşların dedigi gibi d3 1.6 al çok memnun kalırsın tabi biraz daha fedakarlık etmek zorunda kalabilirsin.1.3 dedikleri gibi o kasaya küçük kalıyor
Bugra kardeş daha önce 1.5 kango kullandım tabiki 1.3 doblo ile bile kıyaslanamaz şu an 1.9 2005 doblom var aynı litre yakıtla en az 300 km fark var küçük motorlar daha fazla yakıyor bütün araçlar için aynı şey gecerli tabi şuda var 1.9 alma vergisi biraz yüksek oluyor d3 1.6 kullanıyorum ara sıra süper hem konforu hemde güçü tam yerinde
Biraz daha araştır derim gecen yıl 6. Ayda ortagıma aldık tanıdıgımız birinden 25000 liraya biraz uyguna geldi ama 30000 civarında bulursun sanırım bence 4 -5 fazla ver pişman olmazsın