Doblo Fiat Yakıt Güvence Sistemi Garanti Mağduriyeti Euro6 Enjektör

yunus0635

Fenomen Üye
Doblo
Adı
YUNUS KILIÇ
Kan Grubu
A RH -
Meslek
Beyaz Eşya Kombi Tamir Bakım Servisi
Aracınız
Doblo
Modeli
Trekking
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2023
Renk
Beyaz
OPET Fiat Yakıt güvence sistemi adı altında garanti mağduriyeti 77.965 kilometrede Bosch Euro6 enjektörlerin şakırdamalı ses şikayeti üzerine .

1000150549.webp

Dosyalar

• IMG_20250922_155352.webp
    IMG_20250922_155352.webp
    53,3 KB · Okunma: 7
Geçmiş olsun abi

Sorunu çözdün mu? Masrafı karşıladılar mi

Opet hikaye maalesef.PO'dan alıyorum daha önce bu yakıt güvence sistemine binaen ilk 3 yıl opetten aldım fakat şuanki bilgi ve tecrübem olsaydı 1 defa bile opetten yakıt almazdım.PO'dan aldıktan sonra yaptığım km farkını görünce anladım.Hatta arkadaşım opet LPG yüzünden benzinli aracının enjeksiyonlarını değiştirmek zorunda kaldı.Uzun vadede sorun yaşamak istemeyen PO alsın.

Opet hikaye maalesef.PO'dan alıyorum daha önce bu yakıt güvence sistemine binaen ilk 3 yıl opetten aldım fakat şuanki bilgi ve tecrübem olsaydı 1 defa bile opetten yakıt almazdım.PO'dan aldıktan sonra yaptığım km farkını görünce anladım.Hatta arkadaşım opet LPG yüzünden benzinli aracının enjeksiyonlarını değiştirmek zorunda kaldı.Uzun vadede sorun yaşamak istemeyen PO alsın.
İşte burda yetkili servis disiplini yok raporlar bile düzmece

Yazılanları kabaca okudum siz haklı gibisiniz. Sorması ayıptır bu işlemin maliyeti ne patladı size?

Yazılanları kabaca okudum siz haklı gibisiniz. Sorması ayıptır bu işlemin maliyeti ne patladı size?
Euro6 Doblo adet fiyatı enjektör 21.800tl 4 adet işcilik serviste toplam 100 bine yakın hesap çıkarıyo reddettim OPET aradı yakıt temiz dedi rapor hazırlıyo burda iş Fiata kalmış oluyor tüketici hakem heyetine verecem

Son düzenleme:
Arkadaşlar Google hesabı ile giriş yapıp desteklerseniz memnun olurum
(1) (link)

(2) (link)

Opetten gelen açıklama yakıt temiz
1000155078.webp

Bütün platformlardan duyurun ki kimse bu marka yakıtı kullanmasın. Sadece bu marka da değil PO dışında diğer istasyonlara da yakıt kalitesi olarak güvenmiyorum maalesef. Mesela shel çok ince uzun vadede ondan da sorun yaşayan çıkma ihtimali yüksek.

Bütün platformlardan duyurun ki kimse bu marka yakıtı kullanmasın. Sadece bu marka da değil PO dışında diğer istasyonlara da yakıt kalitesi olarak güvenmiyorum maalesef. Mesela shel çok ince uzun vadede ondan da sorun yaşayan çıkma ihtimali yüksek.
Yakıt temiz OPET

Önemli bilgi OPET Fiat iyi niyet garantisi adı altında enjektör değişimlerimi onayladı arkadaşlar.

Önemli bilgi OPET Fiat iyi niyet garantisi adı altında enjektör değişimlerimi onayladı arkadaşlar.
Hayırlı olsun abi. Hakkını aramasaydin kulaklarının üstlerine yatacaklardi.

Back