yunus0635
Fenomen Üye
Doblo- Kayıt
- 18 Kasım 2013
- Adı
- YUNUS KILIÇ
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Beyaz Eşya Kombi Tamir Bakım Servisi
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Trekking
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2023
- Renk
- Beyaz
OPET raporu geldi yakıt temiz çıktıGeçmiş olsun abi
Sorunu çözdün mu? Masrafı karşıladılar mi
İşte burda yetkili servis disiplini yok raporlar bile düzmeceOpet hikaye maalesef.PO'dan alıyorum daha önce bu yakıt güvence sistemine binaen ilk 3 yıl opetten aldım fakat şuanki bilgi ve tecrübem olsaydı 1 defa bile opetten yakıt almazdım.PO'dan aldıktan sonra yaptığım km farkını görünce anladım.Hatta arkadaşım opet LPG yüzünden benzinli aracının enjeksiyonlarını değiştirmek zorunda kaldı.Uzun vadede sorun yaşamak istemeyen PO alsın.
Tüketici hakem heyetine başvuracamGeçmiş olsun abi
Sorunu çözdün mu? Masrafı karşıladılar mi
Kolay gelsin abiT
Tüketici hakem heyetine başvuracam
Euro6 Doblo adet fiyatı enjektör 21.800tl 4 adet işcilik serviste toplam 100 bine yakın hesap çıkarıyo reddettim OPET aradı yakıt temiz dedi rapor hazırlıyo burda iş Fiata kalmış oluyor tüketici hakem heyetine verecemYazılanları kabaca okudum siz haklı gibisiniz. Sorması ayıptır bu işlemin maliyeti ne patladı size?
Yakıt temiz OPETBütün platformlardan duyurun ki kimse bu marka yakıtı kullanmasın. Sadece bu marka da değil PO dışında diğer istasyonlara da yakıt kalitesi olarak güvenmiyorum maalesef. Mesela shel çok ince uzun vadede ondan da sorun yaşayan çıkma ihtimali yüksek.
Hayırlı olsun abi. Hakkını aramasaydin kulaklarının üstlerine yatacaklardi.Önemli bilgi OPET Fiat iyi niyet garantisi adı altında enjektör değişimlerimi onayladı arkadaşlar.
3.886,73 litre mazot alan müşterimi kaybedemem dedi opetHayırlı olsun abi. Hakkını aramasaydin kulaklarının üstlerine yatacaklardi.
Yakıt temiz OPET