Fiat Doblo Cargo ve Fiorino İngiltere’de iki prestijli ödül aldı

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
http://www.arabam.com/otomobil-haberleri/sirketlerden-haberler/fiat-doblo-cargo-ve-fiorino-ingiltere-de-iki-prestijli-odulun-sahibi-oldu/298504

*clap2*

ya arkadaş yine mi ödül ya!lan hep ödül hep ödül,yeter ama...sıkıcı olmya başladı.çok banel!

çok banelll çokk🙂 ödül vermesinler başka bişey yapsınlar,mesela her ödül için caddy kolavalsınlar🙂

Doblo 2014 ü de ödüsüz geçmedi... *clap2**clap2*

çok banelll çokk🙂 ödül vermesinler başka bişey yapsınlar,mesela her ödül için caddy kolavalsınlar🙂

neyse...ödülü bana göndersinler,vişne reçeli yaptırdım,"hangi kaba koysam?" diye kara kara düşünüyordum.iyi oldu! 😀😀😀

neyse...ödülü bana göndersinler,vişne reçeli yaptırdım,"hangi kaba koysam?" diye kara kara düşünüyordum.iyi oldu! 😀😀😀

hmm... ödül banelse, seneye dünyanın en büyük doblo ailesinin İstanbul buluşmasının tüm organizasyonunu yıkalım bunlara .. bi işe yaramış olurlar*tongue*

ne öyle her sene teneke kupa dimi...😀😀

😀😀😀

doblo ilk çıktığı yıldan beri boşuna bukadar ödül almıyor bazırakip firmanın kullanıcılarıda boşu boşuna çene yoruyorlar 😀

😀😀😀

doblo ilk çıktığı yıldan beri boşuna bukadar ödül almıyor bazırakip firmanın kullanıcılarıda boşu boşuna çene yoruyorlar 😀

kimmiş o bazıları.. ahahaa...*hehe*

Mehmet Abi aslında birden fazla ama en çok çene yoranları hepimiz biliyor

ip ucu caddydir o caddy 😀😀😀

hazmedemiyorlar ileri güçleri doblo😀

Gaalleye alma oğuzcum.. bi pisstttt diyecek kadar hükmü var o caddy lerin...*haha2*

caddy kullanıcılarına kapak yükleniyor ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı%98ıııı loading 😀 😀 😀 😀

abi zaten kaale bile almaya değmez piiiisssttt demek yetiyor😀😀😀

herseferinde kapak oluyor Hanefi😀

kediciler havalarını ata dursun biz alırız havalarını 🙂

Fiat bikaç yıl önce açıklama yapmıştı, avrupa ve amerika kıtalarında en büyük otomıotiv şirketi olma hedefinelermiş. Bu yüzden chrysler i satın aldı yakında Mazda yı satın alıcakmış. Opel i de satın alıyordu ama almanlar yedirememiş kendilerine satmamışlar 😀
Bu haberlerin yazdığı yerde Ww ciler kuduruyordu.

Fiat sağlam geliyor beyler bünyesinde acayip markalar var. 😀 😀

Aynen öyle Hanefi

zaten dobloya her ödül yakışır

Mehmet Abi aslında birden fazla ama en çok çene yoranları hepimiz biliyor

ip ucu caddydir o caddy 😀😀😀

hazmedemiyorlar ileri güçleri doblo😀

fiyat kalite endeksin de çok zarardalar.ne yapsınlar.😀

Back