fazladan Ses ve hava girişi?

Samed38

Saygın Üye
Pazar günü 2 köy arasında yolculuk yaparken 2 yerde düz yol vardı 100 130 arası gittim sanki içeriye hızlandıkca daha fazla ses geliyodu yola ve sol yani sürücü tarafından hava giriyodu kapının ordan. kapılar kilitliydi ve hava çıkış yerleride kapalıydı.. geri dönerkende aşırı bi yağmur yağdı silgeci son ayara getirdiğimde camın alt kısımda inince tak tak diye ses geliyodu nereye vuruyodu acaba ??

sileceklerin ayarı bozuksa aşağı çarpabilir.kapı fitilleriniz de sıkıntı olabilir.

Mehmet abiye katılıyorum

kapı fitillerini kontolor edin ezilmiş bi yer veya yırtılmış olabilir belli bi ruzgar sesi gelmesi normal

silcek ayarsızdır sileceğin ucu camın bittiği noktaya değiyor olabilir

Arkadaşlar benim aracın da sağ kapıdan sürüş esnasında rüzgar sesi içeriye giriyor.Servis bunun normal olduğunu söyledi.Sizce ne yapmalıyım?Aracım doblo safeline 2012 model

Aynı sorun bendede vardı kapı fitillerini hallettim sorun düzeldi.. Birde cam açık filan olmasın ufacık bile açık kalsa içeriye acayip ses atıyo 😀

D3lerde kronik sorun ön kapi direklerin arasindan 120 130 geldigimde benimkindende geliyor servis banada normal dedi yani anlucaniz ruzgar sesi alıyor içine 🙁

Hasan Abi 130 kmden sonra çoğu araba rüzgar sesi alıyor ultra lüxler hariç ama dediğin gibi arada gelen bi ses var d4 lerde aynalarada bi dokuunuş yapmılar büyük aynalar rüzgar sesine yol açabiliyor

[QUOTEblo vip premio, post: 107667, member: 32"]Hasan Abi 130 kmden sonra çoğu araba rüzgar sesi alıyor ultra lüxler hariç ama dediğin gibi arada gelen bi ses var d4 lerde aynalarada bi dokuunuş yapmılar büyük aynalar rüzgar sesine yol açabiliyor[/QUOTE]
Valla oguz 4yil once 2000model huyndai accent vardı ben o arabayla 195gordum iceri ruzgar sesinin sesi girmiyordu dobloylada ses ayna sesi degil resmen fitil arasindan geliyor ses ceddy sevmiyorum ama adamlar bi kapı fitili yapmış on numara 5yildiz 🙂

Eğer aynı hızda diğer doblolardan fazla ses aldığını düşünüyorsanız kapılarınızda ayarsızlık veya düşüklük olabilir.

Hasan Abi gerçekten rahatsız edici düzeyde değil

ama accent konusuna bişey diyemem ama admira ve o milenyum kasa çok hafif kapıları falan çok hafif sanki arabada hiç bar falan yok

d4 yalıtım olarak dahada iyileşmiş 3db ama kullanınca dahi fark ediliyor

@post: 107738, member: 7229
@doblo vip premio
Dogrudur oguz gülü seven dikenine katlanır konforu sürüş keyfi Gerçekten çok güzel keşke imkan olsada d4 alabilsek 🙂

Back