Teşekkürler.angel takacaktıkda bizde sararma olur diye takmadık içine hava girerse sararma oluyor denildi.sarrma zamanla güneşten dolayı farın üstü yanıyor ve matlaşıyor birde km ve yaş ilerdikçe içi toz oluyor ve ısı değişimden kararma oluyor
elinize sağlık güzel olmuşama 1 yaşında arabanın farı sararmaz bence fırça ile yıkamaktan matlaşma olmuş zaten diyordunuz sürekli fırça ile yıkandı diye bence o yüzden matlaşmış ama sonç güzel olmuşqyrıca o camın altındaki siyah yere geçen arabya giriştiğimde virtüs 473 ile elle deneme yaptım sonuç güzel oluyor yani matlaşınca temizlenebiliyor ama ağır aşındırıcılar çizebilir arabaya nezaman detaylı girişiyorsunuz
oğultan magiuarsın far temizleme talımı var 38 lira idi galiba içinde zımparaları cilası falan var nette uygulamalarıda var onun ile temizliyebilirsin
birde nette gördüm diş macunu ile temizliyorlarmış ama hiç denemedim zaten şuan deneyecek far yok ama nasıl bi etki yapar bilmiyorum
arabyada tam uygulama yaptınız mı
Çizik plastiktemi?Eğer plastikteyse giderilmez.Fardaysa 400, 600, 800, 1000, 1200, 2000 kum zımpara ardından polisaj ile görünürlüğü azalır.bizim doblonunda sağ farın üstteki siyah bölege çizik çizik olmuş neden olmuş olabilir ve nasıl yok ederiz o çikleri
berat kerim abi açıklamış
mehmet zahit far kapakları nı bozarlarsa hava alır ve kararma olur bence yaptırma
kerim abi eline sağlık süper olmuş malallah bittiğinde konu açaıp bence değişimi anklat
o siyah bölgelerin temizlenmesine sevindim 1 ay önce bende virtüs 473 yün pad ile bi kat geçtim iz falan kalmadı ardındanda sıvı faracele waz attım
bugünde tam bir ay oldu yine wax attım dobloya
Sağ taraftan kamyon çarpmıştı.Kaportacıda yaptırdım aracı.(yetkili servis çamurluk değişecek demişti.Kaportacı değiştirmeden düzeltti).Farda değişti.Bir ara motorun tozunu alırken baktım farda kapak yok.Yoğunluktan takırmayıda unuttum,sarardı.Yetkili servise sordum kapak ayrı satılmıyormuş.Bende bantladım orayı.far kapağını neden çıkardınız
Sağ taraftan kamyon çarpmıştı.Kaportacıda yaptırdım aracı.(yetkili servis çamurluk değişecek demişti.Kaportacı değiştirmeden düzeltti).Farda değişti.Bir ara motorun tozunu alırken baktım farda kapak yok.Yoğunluktan takırmayıda unuttum,sarardı.Yetkili servise sordum kapak ayrı satılmıyormuş.Bende bantladım orayı.far kapağını neden çıkardınız
Teşekkürler.zaten yaptırmayacağım,sararma,kararma olur.yapılırsada güzel olur angeller.berat kerim abi açıklamış
mehmet zahit far kapakları nı bozarlarsa hava alır ve kararma olur bence yaptırma
kerim abi eline sağlık süper olmuş malallah bittiğinde konu açaıp bence değişimi anklat
o siyah bölgelerin temizlenmesine sevindim 1 ay önce bende virtüs 473 yün pad ile bi kat geçtim iz falan kalmadı ardındanda sıvı faracele waz attım
bugünde tam bir ay oldu yine wax attım dobloya