Far kolu

F.karakaya

Daimi Üye
Doblo
Adı
Fehim
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Selamın aleyküm Doblo ailesi aracım Fiat Doblo 2012 model d3 arkadaşlar benim aracımda far kolu açıkken kontak kapatiginzda bildiğiniz gibi far kolu açık olsa bile yinede farlar kapanıyor araca follow me modülü aldım parkları yakmak içinde bildiğiniz gibi far kolunu açmak gerekiyor ama kontak kapatınca far kolu devre dışı kalıyor i yüzden bu araca follow me modülü uymuyor
duyduğuma göre Fiorino ve Linea larda 3 kademeli far kolu varmış ben bu 3 kademeli far kolundan nerde bulabilirim vede bulduğum far kolu dobloya uyarmi ( sabitleme açısından) şimdiden teşekkürler

Aslında ben bu konuyu çözdüm nasıl olacağını ama bunun için kontak acilmadan farlar yanmayacak (parklar ) açmak istesen bile ayrı bir yere tuş koyup ordan açamam lazım ben bu 3. Tuşu far kolunda olsun istiyorum

aleyküm selam. öncelikle autolu far kolu yeni doblolarda kullanıldığı için piyasaya girdi . ancak şöyle bir durum var. far kolu üzerindeki 3 konum tek hat üzerinden farklı omaj değerleri göndererek beyine komut yolluyor. mesela far kapalı 220ohm , far açık 1kohm , auto konumu 1.6kohm. beyin bu değerlere göre far yakıyor veya yakmıyor. yani 3. auto konumundan extra bir kablo yada komut çıkmıyor. o yüzden istediğiniz modülü bu moda uygulamak biraz zor.

Back