Onur325 Azimli Üye Kayıt 26 Haziran 2018 Mesaj 10 Adı Onur Kan Grubu A RH + Şehir Ankara Meslek Tamirci çırağı Modeli Araç Yılı 2013 Renk Beyaz 27 Eylül 2018 #1 Facebooktaki gruba giremiyorum anlayamadığım bir şekilde en son buraya yazmakta çare buldum konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın.
Facebooktaki gruba giremiyorum anlayamadığım bir şekilde en son buraya yazmakta çare buldum konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın.
kardelenkurt BAŞKAN Yetkili Kişi Admin Doblo Kayıt 3 Eylül 2009 Mesaj 5.163 Yaş 38 Adı Murat Üresin Kan Grubu 0 + Şehir Ankara Meslek Memur Aracınız Doblo Modeli 20. Yıl Özel Seri Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2020 Renk Siyah 27 Eylül 2018 #2 İsim soyisim nedir Ayrıca en son ne paylaştınız paylaşım ya da yorum
Onur325 Azimli Üye Kayıt 26 Haziran 2018 Mesaj 10 Adı Onur Kan Grubu A RH + Şehir Ankara Meslek Tamirci çırağı Modeli Araç Yılı 2013 Renk Beyaz 27 Eylül 2018 #3 @kardelenkurt Onur Kocaer Bir şeyler paylaşmadım umarım bi ara dobloyu satıyordum alım satım gruplarına atarken karışmış olabilir belki bi ihtimal ama sanmıyorum hiç istek dahi atamadım
@kardelenkurt Onur Kocaer Bir şeyler paylaşmadım umarım bi ara dobloyu satıyordum alım satım gruplarına atarken karışmış olabilir belki bi ihtimal ama sanmıyorum hiç istek dahi atamadım