bende 2011 model saflan 1.3 multijet aldım4. ayda aldım ankara konyayolu kartaştan alırken satış elamanına dedimkiben petrol ofisi istasyonunda çalışıyorum opeten yakıtını alamam ayıp olur neyapiym dedim oda bana yakıt fişlerinikesinlikle atma dedi bende atmayıp biriktirdim 11000 deyolda giderken birde aniden 3000 devire düştü motor gögüste motor arızası yazdı müşteri hizmetlerini aradım beni ankaramacunköydeki birmonta yönlendirdi çekicigeldi servise götürdük pazartesi bakarızdediler pazartesi enjöktörlerden deyip içinin elamanları degişecek dediler kısacası yakıttan dediler oda bana yansıdıelamanlara 1280 tl dediler bu pompacı imranaz pompa hangi acentaya veya pompacıya gitimse yenisine 970 tl dediler elamanlarada 400tl dediler serviste ise1400tl eger servisten almasam garanti ölüyor lanet olsun takın dedim cekicinin masrafı işçiligi pompacının işçiligi bana1715tl ye patladı aldıgım üromazot yanlızpetrol ofisinin mazotu ben mecburmuyum opet ten mazot almaya petolofisine bildirdim eksper geldi servise depodan örnek aldı istasyondanaldıaynıgün istasyonun mazotu oldugunu dogruladılar şimdi mazotun temizmi pismi oldugunu tespit için labarutuvara gönderdiler temiz çıkarsa ne yapacam bilmiyorum olan bana oldu ben kendimde tamirciyimböyle bişey ilkdefa başıma geldi enjöktörde bir sorun oldugunda öncelerinden haber verir duman yapar geç çalışmaya başlar çekişten düşer bunda böyle birşey olmadı ansızın anden devir düştü istoptan sonraçalıştıramadım aldıgıma pişman oldum tel.05066318763