Emniyet Kemeri Uyarı Sesi yok ?

iissoo

Onursal Üye
Adı
İsmail
Meslek
iklimlendirme
Modeli
Renk
Beyaz
emniyet kemeri takılı degilken sadece ışık yanıyor ama uyarı sesi yok ?... acaba öyle bir özelligimi yok yoksa devre dışı mı ?

sigorta atmıştır

d2lerde uyarı sesi yok diye biliyorum... ama bizimki active modeli... safelinelarda vrsa bilimiyorum..

d2lerde uyarı sesi yok diye biliyorum... ama bizimki active modeli... premiolarda vrsa bilimiyorum..

dostuma katılıyorum.D2 LERDE YOK.

Sizin araçlarda varmı bilmiyorum ama bizim araçlarda servise gidip emniyet kemeri ikaz uyarı sistemini kapattıra biliyorsunuz çünkü ben arabamı aldığımda benim emniyet ikaz uyarı sistemi kapalıydı ve ekrandada OFF olarak belirtiyordu ben onu ON konumuna getirdim o menü kayboldu sistemde aktif oldu kitapçığını okuduğumda serviste kapattırabiliyormuşunuz benden önceki sahibide kapattırmış demekki 20 000 bakımında

kitapçıkta var diyor .. ancak servis kapatabilir yazıyor .. ama menüden gezindim bulamadım

bilen yok galiba..

yok malesef🙂
la acelenne gelen cevaplar

kitapçıkta var diyor .. ancak servis kapatabilir yazıyor .. ama menüden gezindim bulamadım

servise götür belki o vik vik öten şey bozulmuş yanmış olabilir 😀 çünkü özellik iptal olsa monitörde emniyet kemeri uyarısıda yanıp sönmüyor uyarı ikaz sistemi açıksa yanıp sönüyor 20km üstüne çıkınca hız ötmeye başlıyor

ztn kemer lambası sürekli yanıyor.. ben arabayı aldık alalı o sesi duymadım .. ya kapalı yada bu özellk yok

eger varsa ki yok diye biliyorum arac yeni buzzer in bozulma ihtimali zayif....bence servis menusunden kapali olabilir....

d2lerde o ses yok ama servisten açılabilir bizim d2 cargodada yoktu sadece ışık yanıyordu d1de vardı d3tede var

d2 ler ses yokmuş sordum servise d3 lerde varmış sadece

bizim d2'lerde yok.benim arabadada sadece kemer ikaz ışığı yanıyor.düdük ötmüyor.

emniyet kemeri takılı degilken sadece ışık yanıyor ama uyarı sesi yok ?... acaba öyle bir özelligimi yok yoksa devre dışı mı ?

bunu ben daha önce biraz araştırmıştım ama bi sonuca varamamıştım.aslında kitapçıkta birde araç harekete geçtiğinde kapıların otomatik kilitlenmesi özelliği var ama bununda menüde yeri yok.sanırım servis bilgisayarından ayarlanan bişey.

ustam aslında herşey yazılımsal.......bizim arkadaşımizın opel astrasına yazilım atan çocuk..arabayla elindeki pda ile oyuncak gibi oynadı inan....fren lambalarını yaktı söndürdü....silecekleri açtı kapadı farları açtı kapadı..falan filan...olay yazılım..olayı yanı...

d2 lerde kapı kilitlemiyordu zaten ama d3 te var

d2 cargoda bende araştırdım kilitlemiyordu emniyet kemer seside yok d2 de

Back