Emniyet kemeri tokası

Doblo_safeline

Daimi Üye
Erzincan Valiliği, araçlarda sahte emniyet kemeri kullanımının yaygınlaşması sebebiyle, sahte emniyet kemeri tokalarının satışı ve kullanımını yasakladı. Konuyla ilgili sahte toka satışı yapan esnaflara genelge tebliğ edildi. Yapılan uygulamalar ile sürücüler de uyarılıyor. Sahte emniyet kemeri tokası satışı yapan ve kullanan vatandaşlara Kabahatler Kanunu kapsamında 182 TL idari para cezası uygulanacak.

güzel bir uygulama olmuş.
destekliyorum.
herhalde başka ülkede bu yöntemi yapan yoktur.
insanlarımıza kemerin önemini anlatamıyoruz.
polis görünce takmalar sadece uzun yolda kullanmalar v.s.

ufacık bi kemer bi insanı ne kadar rahatsız edebilirki anlamıyorum, hayır ben taktığımda hissetmiyorum bile bizim insanımız neden bu kadar üşeniyor bi kemer takmaya çözemedim.

gerçekten yerinde bi uygulama

kesinlikle kemeri takalım can güvenliği için bence o tokayı takmak akılı bir iş değil

erzincanlı olarak erzincan valiligini bu konudaki hassasiyetinden dolayı tebrik ediyorum

bu kararı tüm içtenliğimle destekliyorum....

Kesinlikle yerinde bir uygulama. Paylaşım için çok teşekkürler. Cuma günü kaza yaptım Allaha çok şükür bende ve karşı şoförde bir sıkıntı yok. Kemeri kısa ve uzun yolda takan birisiyim. Bir arkadaş geçen hafta içinde bana toka al dedi bende aldım tokanın üzerinden takmaya başladım. Cuma günü kemeri ne olduysa takmadim. 40 km/saat hizla arabaya vurdum. Vurmanın etkisiyle alnım ve kafam doblomun üst tarafina değdi. Hafif açılma oldu. Eğer 70 80 km/saat hızla vursaydim Allah esirgesin camdan cikabilirdim. Kemerin önemini bir kez daha anladım. Kazasız belasız gunlere Can dostlar.

avrupaya giden doblolarda kemer ikaz sesi var bizimkilerde sadece ekranda ışık var.
servise sordum ilk çıkan d2 lerde sesden şikayet çok geldi yurt içini kaldırdılar dedi.bravoooo

avrupaya giden doblolarda kemer ikaz sesi var bizimkilerde sadece ekranda ışık var.
servise sordum ilk çıkan d2 lerde sesden şikayet çok geldi yurt içini kaldırdılar dedi.bravoooo

d3 lerde ses var.yurt içi için sesi kısacaklarını sanmam.

Back