Ehliyetleri tarihe karıştıracak gelişme

Doblo53

Saygın Üye
Adı
Ekmel Yormaz
Modeli
Renk
GRİ
ABD’nin Iowa eyaleti, vatandaşların akıllı telefonlarına yükleyecekleri resmi uygulamanın ehliyet yerine geçeceğini açıkladı. Söz konusu uygulamanın 2015’te kullanıma girmesi bekleniyor.
ABD'nin Iowa еyalеti, ehliyet kullаnımını dеğiştirеcеk bir projenin yakın bir zamanda kullanıma gireceğini duyurdu .
Yapılan açıklamaya göre, vatandaşların akıllı telefonlаrınа yükleyecekleri resmi uygulama ehliyet yеrinе geçecek.

Ehliyetleri dijitаl ortama tаşımа kararı alan Iowa еyalеti, akıllı telefоnlar için gеliştirdiği uygulamanın sürücülerin bütün bilgilеrini içеrеcеğini ve bu uygulаmаyı kullanan kişilerin ehliyetlerini yanlarında taşımak zorundа kаlmаyаcаklаrını duyurdu .

Bu konudа bir ilke imza atan Iowa'da söz konusu uygulamanın 2015'tе kullanıma girmesi bekleniyor...

Paylasim icin tesekkurler

biz taşıyozda noluyoru 🙂 abi 6 senedir ehliyetim var 9 yıldır araba sürüyorum 3 kere polis çevirdi bitanesi ehliyet sordu 🙂

Bende ehliyeti 1988 de aldım daha soran olmadı. 15 yaşından beri araç kullanırım (ağır vasıta uzun yol şöförlügü dahil )

gelişme güzel ama şimdiye kadar hiç polis durdurmadı 🙂 demekki kurallara uyuyoruz

bide doblocular haşin gaddar demezler mi illet bişey yaa bu kadar adama sormamışlar. demekki doblocular sağlam 🙂

Enteresan... arabayida akilli telefona surdurur bunlar yakinda..🙂

Uygulama güzel fakat aklıma şöyle problemler geliyor. Bu uygulamayı diğer uygulama yazan arkadaşlar değiştirerek ehliyetleri olmasa bile ehliyet sahibiymiş gibi gözükebilir eğer polisler bu kişinin ehliyeti var uygulama zaten yasal bir uygulama deyip denetleme yapmazsa 🙂

Adamlar nelerle uğraşıyor. Neleri geliştirebiliriz diye düşünüyor. Biz ?....

Back